Coaching voor yogadocenten

Ontdek jouw unieke talenten
Maak een afspraak

Coaching voor yogadocenten

Ben jij (bijna) yogadocent en droom je van een eigen yogastudio en/of het organiseren van yogareizen?
Een goede yogadocent is niet automatisch een goede ondernemer. Het runnen van een yogastudio of het organiseren van yogareizen, vraagt andere kwaliteiten dan het geven van een yogales.

Als coach wil ik je graag helpen richting te geven aan je dromen. Ik heb in 2001 Artemis Yogacentrum opgericht en in 2006 de reisorganisatie Artemis Body & Mind Reizen. Tussen 2006 en 2017 heb ik meer dan 100 yoga- en coachreizen georganiseerd en begeleid. Mijn ervaring zet ik graag in om jou te ondersteunen.

Ik kan je helpen te ontdekken wat jouw unieke talenten zijn. Die kun je vervolgens inzetten om van jouw onderneming een succes te maken. We gaan samen onderzoeken welke blokkades en overtuigingen jouw succes als ondernemer belemmeren. Deze gaan we ombuigen naar een positieve mindset. Zodat jij vrij bent om al je potenties te benutten en vanuit kracht je droom neer te zetten.

Maatwerk

Jij bent uniek en daarom is ook jouw coachingstraject uniek. De sessies worden aangepast aan jouw behoeften. Welke methoden ik inzet hangt af van jouw hulpvraag en wat we onderweg tegenkomen. 

Het traject

Na de kennismaking starten we het traject met een uitgebreide intake. Daarin vertel jij mij jouw hulpvraag. We gaan direct aan de slag om jouw doel helder te krijgen. Hoeveel sessies we nodig hebben hangt af van jouw doel en wensen.

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
Ontspanning is wie je werkelijk bent”

Even voorstellen

Ik ben Monique de Boer. Als coach help ik jou te ontdekken wie jij in essentie bent. Zodat je voluit kunt gaan leven vanuit je hart. Ik zet je (soms letterlijk) in beweging of breng je juist tot stilstand. Ik help je contact te maken met je gevoel en je lichaam en de reis te maken van je hoofd naar je hart. Ik put daarbij uit een rijke toolbox aan coachingstechnieken. Mijn jarenlange ervaring als ondernemer neem ik hierin zo nodig natuurlijk ook mee. 

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?
Neem dan eens contact met me op.

Wat levert coaching je op?

Na een coachingstraject ken je je talenten en weet je hoe je deze kunt inzetten
Je bent je bewust van je doel als yogadocent en durft er voluit voor te gaan
Je bent in staat om de voor jou goede keuzes te maken
Je zelfvertrouwen is gegroeid

Eerst kennismaken?

Ben je benieuwd of coaching iets voor je is en wat ik voor je kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Dit gesprek duurt ongeveer een half uur en is gratis en vrijblijvend.

Ervaringen van cliënten

Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt. 
.
.
.

Elisa

Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten.
De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis.
Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres.

Yvette