Corona protocol

Corona protocol

Om verspreiding van het Corona virus te voorkomen hanteren wij onderstaande regels en voorwaarden.

Voor de yogalessen:
Met ingang van 28 november 2021 moeten wij na 17.00 uur gesloten zijn. Ons lesrooster is hierop aangepast.

Verder zijn wij verplicht elke deelnemer aan een yogales te controleren op een geldige QR code in de Corona check app. Een geldige code krijg je als je volledig gevaccineerd bent, herstel bent van Covid19 en/of als je negatief getest bent.

Er geldt tevens een mondkapjesplicht. Bij binnenkomst dien je een mondkapje te dragen. Zodra je hebt plaatsgenomen op de mat mag deze af. Tijdens de les hoef je dus geen mondkapje op. 

Er geldt ook de plicht minimaal anderhalve meter afstand te bewaren tot elkaar. Bij het plaatsen van de matten houden wij hier rekening mee. Om drukte in de kleedkamer te voorkomen vragen we je al omgekleed te komen. Er zullen door de docent geen adjustments worden gedaan omdat hierbij de anderhalve meter niet aangehouden kan worden. 

Voor massage, Reiki, coaching, workshops:
Bezoekers die komen voor een massage, Reiki behandeling, coaching of een workshop die niet valt onder yogales hoeven niet gecontroleerd te worden op een geldige QR code. Wel geldt voor hen de plicht een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand te houden.

Algemeen:

  • Bij verkoudheidsklachten, hoesten, niesen etc. blijf je thuis. Net als bij een positieve Coronatest of als je in quarantaine bent. Je kunt online een yogales volgen.
  • Breng je eigen yogaprops mee. Gebruik je een matje van ons reinig deze dan na de les.
  • Was je handen regelmatig of desinfecteer ze.

Graag bieden we een ruimte en gelegenheid waar iedereen, ongeacht overtuigingen, veilig en verantwoord les kan volgen. Wij moeten ons echter aan de wet houden en zullen door de overheid opgelegde maatregelen moeten uitvoeren/naleven.

Wij verzoeken elke bezoeker aan Artemis discussies over de Corona maatregelen te vermijden.

“Yoga is not about touching your toes.
It’s about what you learn on the way down”