EIK Coaching

Terug naar je essentie
Maak een afspraak

EIK Coaching

In ons leven maken we allemaal gebeurtenissen mee die ons beschadigen. Dit kunnen grote traumatische ervaringen zijn maar ook kleine, op het oog, onbeduidende ervaringen. Deze ervaringen beïnvloeden de manier waarop we in het leven staan en omgaan met moeilijkheden. Om een volgende keer de pijn te vermijden gaan we ons anders gedagen. En zo drijven we af van wie we in essentie zijn. We raken ons zelf letterlijk en figuurlijk kwijt.

Wat is EIK?

EIK staat voor Enneagram Integratie Kunde.
Het Enneagram is een persoonlijkheidsmodel dat is onderverdeeld in negen karaktertypen die onderling met elkaar verbonden zijn. Iedereen heeft alle negen karaktertypen in zich, maar meestal is er één dominant. Aan de hand van dit model kun je in kaart brengen wat jou verdediging is, wat je valkuilen zijn, waar je talenten liggen en wat de onbewuste aansturing is van je gedrag. Zo ontdek je waarom je doet zoals je doet.

Tijdens het EIK-traject ga je jouw verdedigingen en belemmerende overtuigingen transformeren. Je gaat overbodige ballast loslaten. Zo kom je in je kracht en kun je gaan leven vanuit je ware aard. Door laag voor laag af te pellen en te helen, kom jij terug bij wie je in essentie bent.

Maatwerk

Jij bent uniek en daarom is ook jouw coachingstraject uniek. De sessies worden aangepast aan jouw behoeften. 

Het traject

Na de kennismaking starten we met een uitgebreide intake. In het EIK-traject is dit de belangrijkste sessie. Hierin gaan we direct aan de slag om jouw doel helder te krijgen. Daarna volgen gemiddeld nog zo’n 4 tot 6 sessies.

De coach

Het traject EIK-coaching wordt begeleid door Monique de Boer.

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
Ontspanning is wie je werkelijk bent”

Wat levert EIK coaching je op?

Na een EIK-coachingstraject heb je jezelf beter leren kennen.
Je weet beter wat je wilt in jouw leven.
Je ervaart meer zelfvertrouwen en kunt keuzes maken die bij jou passen.
Je bent je bewust van je patronen en valkuilen en kunt hier beter mee omgaan.
Omdat je kunt zijn wie je werkelijk bent, zul je meer ontspanning ervaren.
Stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid, nek- en rugklachten kunnen verdwijnen.

Kom kennismaken

Ben je benieuwd of EIK-coaching iets voor je is en wat ik voor je kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Dit gesprek duurt maximaal 3 kwartier en is gratis en vrijblijvend.

Ervaringen van cliënten

Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt. 
.
.
.

Elisa

Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten.
De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis.
Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres.

Yvette