Happy Full Moon

Open je voor de magische energie van de maan
AanmeldenNaar de agenda

Happy Full Moon

De maan heeft grote invloed op de aarde. Denk aan het eb en vloed van de zee. Ook op ons heeft het schijnsel van de maan effect. Dit kun je merken doordat je misschien rondom volle maan emotioneler bent of onrustiger slaapt.

De tijd van volle maan is een magisch moment. Er zijn in een jaar 13 volle manen en elke volle maan heeft haar eigen thema. Door je hier bewust van te zijn kun je met behulp van intentie en rituelen je wensen kracht bij zetten, creëren, manifesteren. Een maanritueel helpt om thema’s in jezelf in het licht te brengen.

In de Happy Full Moon workshop maken we eerst contact met het thema van de volle maan. Dit doen we door bijvoorbeeld meditatie, yoga houdingen, muziek etc. Vervolgens zetten we onze intentie (Sankalpa) en brengen deze met een ritueel de wereld in.

We sluiten de workshop af met een Yoga Nidra oefening. Yoga Nidra is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Deze staan in het teken van het thema van de volle maan.

Tip: omdat je een deel van de workshop stil ligt en ontspant kun je het koud krijgen. Trek daarom warme kleding aan en neem een dekentje en kussentje mee.

 

Data & thema:

Donderdag 28 januari a.s. van 19.00-20.30 uur
Vrijdag 26 februari a.s. van 19.00-20.30 uur
Zondag 28 maart a.s. van 19.00-20.30 uur

Docent:

Monique de Boer

Kosten:

Workshop á €25,00 of 2 strippen/lessen van strippenkaart/abonnement.

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
Ontspanning is wie je werkelijk bent.”