Holistic Lifestyle

Body & mind in balans
Maak een afspraak
Yoga bij Artemis

Holictic Lifestyle

In deze hectische tijd van veel stress, moeten, doen, presteren en onder druk staan is het heel lastig om rust te vinden en in balans te blijven. Maar juist rust en balans helpen je om overeind te blijven staan als er veel van je gevraagd wordt.

Het kan een hele uitdaging zijn om alle ballen hoog te houden. Ervaar jij niet de ruimte om jezelf regelmatig een rust moment te gunnen. Zoek jij ook meer rust en balans? Merk jij ook dat je vaak opgeslorpt wordt in het denken en doen? En wil jij daar verandering in brengen? Dan kan Holistic lifestyle coaching je helpen. 

Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
Ontspanning is wie je werkelijk bent.

Rust

Tijdens de coaching staat rust centraal en gaan we samen van rust naar verandering. We onderzoeken de oorzaak van de stress en werken aan de weg naar rust en balans.

Eerst rust in het hoofd en dan in het lichaam. We werken aan bewustwording van je gedachten, lichaam en ademhaling. Je wordt begeleid bij de verandering waar jij aan wilt werken. Rust in het hoofd en lichaam is belangrijk om de verandering die je wilt te laten slagen.

Zo vind je de weg naar rust in je hoofd en je lichaam.

Coaching

Even voorstellen

“Mijn naam is Suzanne Rust. Ik ben Holistic Lifestyle coach en Reiki behandelaar.  Ik help je graag door je te leren over wat stress is en met je doet, de kracht van ademhaling en hoe je ademhaling je weer kan ontspannen. Daarnaast kan ik je adviseren over gezonde voeding en de invloed van bewegen op een gezonde en ontspannen leefstijl.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?
Neem dan eens contact met me op.”

Je kunt me bereiken via het contactformulier hier op de site.

Tarieven