Lichaamsgerichte coaching

Aandacht voor persoonlijke groei
Maak een afspraak
Coaching

Druk

We leven in wereld met oneindig veel mogelijkheden en kansen. Maar tegelijkertijd veel onzekerheden. De keuzes waar je voor komt te staan kunnen zorgen voor druk. Tijdsdruk, prestatiedruk of sociale druk. Hoe bepaal je wat je echt wilt?

Bepaalde gedachten, gevoelens en lichamelijke klachten kunnen signalen zijn dat er iets onder spanning staat en vraagt om verandering. Dit soort signalen negeren, kan veel stress opleveren en energie kosten. Sta jij onder druk? Dan kan coaching je helpen om je aandacht van de buitenwereld, meer op jezelf en jouw binnenwereld te richten.

Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
Ontspanning is wie je werkelijk bent.

Lichaamsgericht

Lichaamsgericht coachen kan je helpen bij persoonlijke ontwikkeling, bij het maken van authentieke keuzes en bij het leren luisteren naar de signalen van je lichaam.

Methoden die hierbij kunnen worden ingezet zijn o.a. ACT (Acceptance & Commitment therapy), oefeningen om het lichaamsbewustzijn te vergroten en psychologische modellen om je gedachten, gevoelens en gedrag beter te begrijpen. 

Coaching

Even voorstellen

“Ik ben Sandra Stegeman. Het is mijn missie om mijn cliënten te helpen om meer in hun kracht te staan en te doen wat zij belangrijk vinden.
Dat doe ik door je te begeleiden bij bewustwording, je ervaren van wat is in het hier-en-nu in combinatie met structuur aanbrengen, experimenteren en doen! En tenslotte door mijn kennis en ervaringen te delen en wellicht te inspireren tot veranderingen die bij jou passen.”

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?
Neem dan eens contact met me op.”

Je kunt me bereiken via het contactformulier hier op de site.

Tarieven