Welkom bij Artemis

Centrum voor body & mind

Lesrooster

Kom bewegen en ontspannen!
Boek hier jouw yogales.

Introductie cursus Yoga

Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze Introductie cursus iets voor jou!

Workshops

Wil je graag je yoga practice verdiepen of werken aan persoonlijke groei? Dieper ingaan op een bepaald thema?
Jezelf beter leren kennen en je talenten onderzoeken? Doe dan eens mee met een workshop of cursus.

Maak kennis met Yoga

  • Volg 3 yogalessen naar keuze
  • T.w.v. €38,00
  • Ter kennismaking nu €20,00

Kies hieronder “boek nu”, kies je eerste les, maak een account aan en kies “Maak kennis met yoga”. 

Personal Yoga

Een privé yoga les die helemaal wordt afgestemd op jouw behoeften. Je krijgt één op één begeleiding van de docent op een tijdstip dat jou uitkomt. Een privé les kan fijn zijn bij herstel van ziekte, blessure of burn-out, bij zwangerschap, als kennismaking met yoga of als je liever niet in een groep wilt.

XL Yogalessen

Extra lange yogalessen rondom een specifiek thema. Om je yoga practice te verdiepen en extra lang te genieten van tijd en aandacht voor jezelf.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je regelmatig fijne yogaweetjes, informatie over onze lessen en workshops, leuke acties en nog veel meer.

Yoga

Een yogales is jezelf even een moment van echte aandacht gunnen. Je mag even helemaal in het hier en nu zijn en je “moet” niks. We beiden veel verschillende lessen, zo vind je altijd de yoga die bij jou past.

Wellness

Neem eens plaats op onze massagetafel en laat helende handen de stress en spanning uit je lijf masseren. Of boek een reiki behandeling om je energie een opkikker te geven.

Coaching

Individuele coaching kan worden ingezet bij het omgaan met veranderingen, een burn-out of herstel van ziekte en bij relatie- of werkproblemen.