In de Rust & Maan Moment

Open je voor de magische energie van de maan
Aanmelden

In de Rust & Maan Moment

De maan is een bijzonder iets, want ondanks dat we het hebben over de maneschijn, heeft een maan zelf geen licht. De maan wordt verlicht door de zon. De maan staat voor vrouwelijke, krachtige energie. De maan heeft grote invloed op de aarde. Denk aan het eb en vloed van de zee, sommige bloemen bloeien alleen bij volle maan en er worden meer kinderen geboren.

Ook op ons heeft het schijnsel van de maan effect. Dit kun je merken doordat je misschien rondom volle maan emotioneler bent of onrustiger slaapt.

Kernwoorden die passen bij de volle maan zijn dankbaarheid, vergeving, loslaten en resultaten.

De tijd van volle maan is een magisch moment. Er zijn in een jaar 13 volle manen en elke volle maan heeft haar eigen thema. Door je hier bewust van te zijn kun je met behulp van intentie en rituelen je wensen kracht bij zetten, creëren, manifesteren. Een maanritueel helpt om thema’s in jezelf in het licht te brengen.

Tijdens het In de Rust & Maan moment staan we stil bij de betekenis van de volle maan in deze maand, ervaren we de kracht en energie van de maan, voelen we diep van binnen waar we dankbaar voor zijn en wat we mogen loslaten.

In de workshop werken we met meditatie, ontspanningsoefeningen, rituelen, cacao en meer…

Dag & tijd:
Zondag 19 december a.s. van 15.00 tot 16.30 uur
Vrijdag 28 januari a.s. van 20.00 tot 21.30 uur
Zondag 27 februari a.s. van 20.00 tot 21.30 uur
Zondag 27 maart a.s. van 20.00 tot 21.30 uur

Begeleiding: Suzanne Rust

Kosten: €30,00 p.p. incl. drankje en iets lekkers

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
Ontspanning is wie je werkelijk bent.”