.  

  

Ontspanningsmassage by Iris

Deze massage is bedoeld om los te komen van dagelijkse bezigheden, spanning en stress. Wil je zowel mentaal als lichamelijk de tijd en rust nemen om te herstellen. Gun jezelf dan een heerlijke ontspanningsmassage die volledig is afgestemd op jouw wensen, in het moment.

Heb je spanning in een bepaald deel van je lichaam? Dan besteed ik daar extra aandacht aan. Wil je je gehele lichaam laten ontspannen en herstellen? ik speel in op jouw behoefte, het is tenslotte jouw moment,

Naast de ontspanningsmassage zijn er ook combinaties mogelijk zoals ademhaling/massage en meditatie/massage.

Meditatie/ademhaling; leer bewust ademhalen met verschillende ademhalingstechnieken om zo de spanning, stress of angst te verminderen en je gedachten tot rust te brengen. We combineren de ademhalingstechnieken met een rustgevende massage.

Meditatie/visualisatie/ontspanningsmassage; je mag je laten meevoeren in een meditatie of visualisatie, die je via het geluid van mijn stem en de aanrakingen van mijn handen leidt naar innerlijke rust en ontspanning.

Ontspanningsmassage MINI (30 min) 32,50  euro

Ontspanningsmassage MIDI (60 min)  65,00 euro

Ontspanningsmassage MAXI (90 min) 95,00 euro 

Klinkt een van deze behandelingen als iets voor jou? Ik nodig je uit om het eens te ervaren. Vul het contact formulier in en dan neem ik contact met je op om een behandeling in te plannen bij Artemis Yoga.

Groetjes Iris

 

 

 

 

Yoga bij Artemis