Online Yoga Pakket

Volg zoveel lessen als je wilt, wanneer het jou uitkomt
Nu kopen

Volg online yogales

Kun of wil je niet naar de studio komen om yogales te volgen? Maar wil je yoga niet missen? Volg dan online les!

We beschikken over een uitgebreide database met meer dan 60 verschillende lessen. Korte, lange, rustige en pittige lessen. Zo vind je altijd de les die op dit moment bij je past. 

Onbeperkt toegang

Met het Online Yoga Pakket krijg je onbeperkt toegang tot deze database. Je kunt zoveel lessen volgen als je wilt, op elk tijdstip dat jij kiest. Zo blijf je ook thuis of op vakantie fit en ontspannen.

Hoe werkt het?

De online yogalessen kun je boeken met je abonnement of strippenkaart. Eén les/strip van je tegoed biedt je 1 week toegang.

Heb je geen abonnement of strippenkaart? Dan kun je het  Online Yoga Pakket aanschaffen. Hiermee krijg je toegang tot alle lessen in de database.

Zodra je het Online Yoga Pakket hebt aanschaft ontvang je een email met de link naar de database en het wachtwoord om te kunnen inloggen. Vervolgens ontvang je steeds op zondagavond een nieuw wachtwoord voor de daarop volgende week. Uiteraard zo lang je Online Yoga Pakket geldig is.

In de database staat bij elke les vermeld welke yogavorm het is en hoe lang de les duurt. Er zijn vooraf opgenomen video lessen. Deze herken je aan de letter V voor het nummer. En er zijn zoomregistraties. Deze lessen zijn opgenomen tijdens een live les in de studio. Je herkent deze lessen aan de letter Z voor het nummer.

Blijf ook fit en ontspannen met yoga!

Rol regelmatig thuis je matje uit en doe mee met onze online lessen.
In het uitgebreide aanbod vind je altijd een les die bij je past.

Online Yoga Pakket

Je kunt het Online Yoga Pakket voor 1 maand of voor 1 week afsluiten. In beide gevallen heb je toegang tot alle lessen in de database, zolang je pakket geldig is. Je mag zoveel lessen volgen als je wilt.

Klik hieronder op “nu kopen”. Maak een account aan of log in als je die al hebt. Ga vervolgens naar “mijn lesrooster” en kies “nieuwe aankopen”. 
Maak je keuze voor het Online Yoga Pakket van 1 maand of 1 week. Kies de datum waarop je het pakket wilt laten ingaan. Volg de aanwijzingen op je scherm voor het betaalproces. 

Binnen enkele uren na aanschaf van het Online Yoga Pakket ontvang je per email de inlog gegevens voor de database. Vanaf dat moment kun je onbeperkt online lessen volgen zolang je pakket geldig is. 

Na 24 uur nog geen mail ontvangen met inlog gegevens? Kijk even in je spam of deze hier terecht is gekomen. Ook daar niets? Neem dan even contact op. 

“Yoga is not about being good at something
It’s about being good to yourself”

Ervaringen van deelnemers

Zo fijn om in deze tijd online les te kunnen volgen. Ik kom liever niet naar de studio. Maar op deze manier hoef ik mijn uurtje ontspanning niet te missen. 

Marianne

Die Zoom lessen zijn fantastisch. Gezellig om toch contact te hebben met de docent en andere deelnemers. Zonder de deur uit te hoeven.  Dank dat jullie dit mogelijk maken.

Yvette

Door online les te volgen kan ik yoga doen wanneer het mij uitkomt en zit ik niet vast aan een dag of tijd. Het helpt me te ontspannen nu ik de hele dag thuis werk. 

Lidia