Online yogales

Volg jouw yogales wanneer het jou uitkomt

Online yogales

We bieden 2 vormen van online yogalessen aan:

Zoom lessen

Een Zoom les is een les die live in de studio plaatsvindt. Yogi’s kunnen via het Zoom platform thuis meedoen. Zo is er wel live contact met de docent en eventueel mede-deelnemers.
Je boekt een Zoom les in het lesrooster, gewoon met je strippenkaart of abonnement. Een half uur voor aanvang van de les ontvang je de link en inlogcode per email.
Je kunt ook kijken in het lesrooster bij de les waar je bent aangemeld. Hier verschijnt in de lesomschrijving de knop “naar de online les”.
Na inloggen verblijf je tijdelijk in de “wachtkamer”. De docent laat je toe vlak voor de les begint.

*We raden aan om, als je niet bekend met Zoom, je vooraf even te verdiepen in hoe het werkt op www.zoom.com.
** Het volgen van de les werkt het beste als je de Zoom app installeert op je laptop, tablet of telefoon. 

Video les

Dit zijn lessen die vooraf zijn opgenomen en die je kunt bekijken op Youtube.

In het lesrooster schrijf je je in voor de gewenste les(sen). ’s Morgens ontvang je een email met link naar de video op Youtube. Deze link blijft geldig t/m de zondag in die zelfde week. Je bepaalt dus zelf wanneer je de les volgt en kunt zelfs de les meerdere malen doen in een week.

Je betaalt de les(sen) met je bestaande abonnement of strippenkaart.
Heb je ons tijdens de lockdown in het voorjaar gesteund? Dan heb je Karma punten gekregen. Die kun je ook inzetten voor video lessen.

“Yoga is not about being good at something
It’s about being good to yourself”

Ervaringen van deelnemers

Zo fijn om in deze tijd online les te kunnen volgen. Ik kom liever niet naar de studio. Maar op deze manier hoef ik mijn uurtje ontspanning niet te missen. 

Marianne

Door online les te volgen kan ik yoga doen wanneer het mij uitkomt en zit ik niet vast aan een dag of tijd. Het helpt me te ontspannen nu ik de hele dag thuis werk. 

Lidia