Ontspanningsmassage

Kom los van spanning en stress

Ontspanningsmassage

Deze massage is bedoeld om los te komen van dagelijkse bezigheden, spanning en stress.
Wil je zowel mentaal als lichamelijk de tijd en rust nemen om te herstellen? Gun jezelf dan een heerlijke ontspanningsmassage die volledig is afgestemd op jouw wensen van dat moment.

Heb je spanning in een bepaald deel van je lichaam? Dan besteed ik daar aandacht aan. Wil je je gehele lichaam laten ontspannen en herstellen? Ik speel in op jouw behoefte, het is tenslotte jouw moment.

Naast alleen ontspanningsmassages zijn er ook combinatie behandelingen mogelijk, zoals yoga + massage, ademhaling + massage en meditatie/ visualisatie + massage. Lees hieronder de verschillende mogelijkheden. Ook hierin wordt een behandeling volledig op jouw wensen en behoeften afgestemd.

Praktisch:

Zelf breng je een groot badlaken mee.

De masseur:

Iris Kuipers

Maak een afspraak

Om een Ontspanningsmassage te boeken neem je contact op via 030 6011170 of info@artemisbodymind.nl

Tarieven en mogelijkheden

Ontspanningsmassage 30 minuten

€32,50

Ontspanningsmassage 60 minuten

€65,00

Ontspanningsmassage 90 minuten

€95,00

Yoga & Ontspanningsmassage 90 minuten
Privé yoga les afgestemd op je klacht of wens, dit kan zowel een fysieke of mentale wens zijn. We sluiten de behandeling af met een heerlijke ontspanningsmassage.

€95,00

Adem & Ontspanningsmassage 60/90 minuten
Leer bewust ademhalen met verschillende ademhalingstechnieken om zo je spanning, stress of angst te verminderen en je gedachten tot rust te brengen. Daarna combineren we de ademhalingstechnieken samen met een rustgevende ontspanningsmassage

€65,00/€95,00

Meditatie/visualisatie & ontspanningsmassage 60/ 90 minuten
Je mag je laten meevoeren in een meditatie of visualisatie, die je via het geluid van mijn stem en de aanraking van mijn handen leidt naar innerlijke rust en stilte.

€65,00/€95,00

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
Ontspanning is wie je werkelijk bent.”