Personal Retreat

Ruimte om te groeien, rust om op te bloeien
Boek nu
Coach Retreat

Personal Retreat

Retreat; letterlijk betekent het terugtrekken.
Tijdens een retreat neem je letterlijk even afstand van je dagelijkse leven en richt je alle aandacht op jezelf. Door helemaal los te komen van de thuis situatie kunnen veranderingsprocessen dieper inwerken en kom je in korte tijd tot meer ontspanning en resultaat.

In een week Personal Retreat werken we één op één aan jouw doelen en wensen. De sessies bestaan o.a. uit coachingsgesprekken, op jou afgestemde interventies, yoga-, meditatie en ontspanningsoefeningen.

Tijdens de sessies help ik je jouw talenten, kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken. En onderzoeken we waar de blokkades en overtuigingen liggen die jou niet verder helpen. We werken beuwst aan het creeëren van ontspanning waardoor inzichten kunnen ontstaan. 

Andere omgeving

Het verblijf in een mooie omgeving zonder afleiding van werk, gezin of verplichtingen zorgt voor ontspanning, een andere kijk op jouw wereld en nieuwe inspiratie. De rust en focus zorgen er tevens voor dat we sneller tot de kern komen.

Naast de dagelijkse sessies ga je genieten van de prachtige natuur en cultuur. Je kunt gaan wandelen of fietsen om de omgeving te verkennen, een boottochtje maken, de bazaar en/of plaatselijke markt bezoeken of heerlijk luieren op het strand. Jij bepaalt. Ter plaatse ontvang je tips voor leuke uitstapjes en restaurantjes.

Coach Retreat

Een Personal Retreat is iets voor jou

als je even letterlijk afstand wil nemen van je drukke leven thuis

als je behoefte hebt aan rust en ontspanning

als je graag veel persoonlijke aandacht wilt

als je wil werken aan je persoonlijke groei

als je in een week tijd grote stappen wilt maken

als je dit het liefst doet in een mooie omgeving

Coach Retreat

Locatie

De retreat vindt plaats in Fethiye. Een typisch mediterraans plaatsje aan de Lycische kust van Turkije. Omringd door groene bergen en een turkoois blauwe zee. Het oude centrum ademt de Osmaanse sfeer van weleer en er zijn vele stranden waar het heerlijk toeven is.

De oude bazaar grenst direct aan de haven waar ’s morgens de vissersbootjes binnenvaren met de vangst van die nacht en de boten vertrekken voor een tocht langs de vele mooie baaien. In de haven zijn tal van restaurantjes waar je heerlijk meze kunt eten. In de kleine straatjes vind je winkeltjes met prachtige sieraden en tapijten.

Net buiten Fethiye vind je de stranden van Calis en Ölüdeniz (ook wel Blue Lagoon genoemd) en het dorpje Kayaköy met zijn magische sfeer.

Tijdens de retreat verblijf je in een accommodatie van jouw keuze. Je kunt dus zelf bepalen hoe luxe je verblijf is en of je bij het strand of liever in het centrum wilt logeren. Uiteraard help ik je met het vinden van het voor jou ideale hotel/appartement en de vlucht en zorg ik dat je wordt opgehaald van luchthaven Dalaman.

Even voorstellen

Ik ben Monique de Boer. Als coach en yoga- en meditatiedocent help ik jou te ontdekken wie jij in essentie bent. Zodat je voluit kunt gaan leven vanuit je hart. Ik zet je (soms letterlijk) in beweging of breng je juist tot stilstand. Ik help je contact te maken met je gevoel en je lichaam en de reis te maken van je hoofd naar je hart. Ik put daarbij uit een rijke toolbox aan technieken.

Wat levert een Personal Retreat je op?

In een Personal Retreat maak je in korte tijd grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling
Na de retreat ben je meer ontspannen en sta je sterker in je schoenen
Je bent in staat om de voor jou goede keuzes te maken
Hierdoor ervaar je meer zelfvertrouwen en neemt je levensplezier toe

Personal Retreat

Programma

Voor de retreat hebben we een intake gesprek. Hierin vertel jij jouw hulpvraag en waar je behoefte aan hebt tijdens de retreat. Wat wil je bereiken? Wat is je doel? De antwoorden op deze vragen verwerk ik in een programma op maat.

De sessies vinden plaats in de ochtend en kunnen bestaan uit meditatie- en ontspanningsoefeningen, yoga, coachgesprekken en op jou afgestemde interventies. De middagen en avonden heb je vrij om te doen wat jij wilt en om eventuele huiswerkopdrachten te maken. Uiteraard ontvang je tips voor leuke uitstapjes en restaurantjes.

Om je een idee te geven hoe een Personal Retreat er uitziet:

Zaterdag: Reisdag. Je wordt opgehaald van de luchthaven en checkt in bij je accomodatie waar een welkomstpakketje voor je klaar ligt.
Zondag: In de ochtend de eerste sessie. ’s Middags kun je bijvoorbeeld een wandeling gaan maken of lekker op het strand een boek lezen. 
Maandag: In de ochtend de tweede sessie. De middag kun je bijvoorbeel doorbrengen in de hammam (Turks stoombad) en je lekker laten masseren.
Dinsdag: In de ochtend de derde sessie. De middag en avond zijn vrij. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de markt en/of het museum.
Woensdag: Een hele vrije dag. Deze kun je gebruiken voor een boottocht langs de prachtige baaien.
Donderdag: In de ochtend de vierde sessie. De middag en avond kun je gebruiken voor huiswerkopdrachten en vrije tijd.
Vrijdag: ’s Morgens de laatste sessie. Daarna vieren we het afronden van de retreat.
Zaterdag: Terugreis naar huis.

Een aantal weken na thuiskomst hebben we nog een afrondende sessie.

* dit is slechts een indicatie. De volgorde kan ter plaatse afwijken. 

 

Eerst kennismaken?

Ben je benieuwd of een Personal Retreat iets voor je is?
En wat ik voor je kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Tarieven & informatie

Beschikbare data:

10 t/m 17 september 2022

17 t/m 24 september 2022

15 t/m 22 oktober 2022

Voor het boeken van de Personal Retreat vul je het boekingsformulier in. Wij nemen vervolgens contact met je op om het verdere traject door te nemen.

Na de bevestiging van je boeking ontvang je ook een overzicht met accommodaties en vluchten. Wacht met boeken van vlucht en accommodatie tot je een bevestiging hebt ontvangen. 

Ben jij zelfstandig ondernemer? Dan zijn de kosten van de retreat aftrekbaar als trainings- of coachingskosten.
Werk je in loondienst? Vaak is je werkgever bereid de kosten te betalen uit het Persoonlijk Ontwikkelingsbudget of als burn-out preventie.

Ervaringen van cliënten

Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt.

Elisa

Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres.

Yvette

“Ik heb van elke dag genoten tijdens deze retreat. Ben heerlijk tot rust gekomen en heb mooie inzichten opgedaan. Daar mag ik nu thuis mee aan de slag 😉 Mag ik volgend jaar weer?”

Monique