Workshops

Werk aan persoonlijke groei
AanmeldenSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag werken aan persoonlijke groei?
Jezelf beter leren kennen en je talenten onderzoeken?
Doe dan eens mee met een workshop.
Onder begeleiding van deskundige trainers/coaches ga je aan de slag om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Let your Chakra’s dance!

14 en 28 augustus a.s.
Chakra Dance is een combinatie van yoga, dans, meditatie, rituelen en ontspanning. Een heerlijke manier om los te komen van de alledaagse stress en drukte. Het herstelt de balans en brengt je uit je hoofd en in je lijf. Chakra Dance brengt innerlijke rust en inzichten in wat jou beweegt. 
.

Emotional Detox

Zondag 9 en 23 augustus a.s.
Onverwerkte gedachten, emoties en gevoelens kunnen leiden tot een blijvende stress reactie in je lichaam. 
In deze workshop onderzoek je aan de hand van wisselende thema’s welke gedachten en emoties jou op een negatieve manier beïnvloeden. Door dit te herkennen en te erkennen kan het helingsproces beginnen.

Workshop Dichterbij

Datum volgt
De workshop “Dichterbij” geeft partners een warme douche; het is een soort liefdevolle APK voor elke relatie. Hoe geef je de liefde weer een extra impuls? Hoe houd je de verwachtingsvolle spanning op het juiste peil? Deze workshop brengt partners op een eerlijke en liefdevolle manier dichter bij elkaar.

Vijf stiltewandelingen

Zondag 6, 13, 20, 27 sept, 4, 11 okt a.s.
Deze workshop biedt je de kans om de rust en stilte van het bos te ervaren. Je wandelt, met de energie naar binnen gericht, een uur lang tussen de bomen door. Vergezelt door je eigen gedachten, die langzaam maar zeker steeds minder prominent aanwezig zullen zijn. Ademhalen en stappen zetten; dat is wat er overblijft. Na de wandelingen is er tijd om ervaringen met elkaar te delen. Verplicht is dat niet. Quality-time met jezelf.

4 Seizoenen jaartraining

Datum volgt
Ben jij klaar om jezelf helemaal te leren kennen? Om al je talenten en kwaliteiten in het licht te zetten? Om je valkuilen te onderzoeken en alles wat je niet langer dient, achter je te laten? Durf jij jezelf en je leven grondig te onderzoeken en te ontdekken waar jij ten diepste naar verlangt?
Passen deze vragen bij jou? Dan is De 4 Seizoenen jaartraining iets voor jou!

Ervaringen van deelnemers

In de workshops nodigt Monique je liefdevol uit om vooral zelf te ervaren. Ze straalt rust uit en weet deze over te brengen op de deelnemers. Met de dingen die ze zegt raakt ze. 

Jeroen

Erik heeft een heldere, pragmatische aanpak met realiteitszin en humor. Hij laat je de grote vragen vertalen naar oplossingen binnenin, dicht bij je zelf.

Remko