Reiki

Laat de energie vrij stromen
Maak een afspraak
Yoga bij Artemis

Reiki

Reiki is een natuurlijke geneeswijze die het eigen herstellend vermogen ondersteunt. Het is een oude Japanse energetische behandelwijze die werkt op zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau.
Er zijn verschillende reiki behandelmethodes, ik ben opgeleid in en behandel volgens de traditionele methode: reiki usui shiki ryoho (Usui System of Natural Healing).

De letterlijke vertaling van Reiki is ‘universele levensenergie’. Deze energie is overal, het stroomt ook door ons lichaam. Soms ontstaan er blokkades in je energiehuishouding. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door minder prettige ervaringen in je leven, onverwerkte emoties of stress. Hierdoor kun je vermoeid raken of andere klachten ontwikkelen.

Reiki stimuleert het eigen herstellend vermogen,
helpt blokkades op te lossen en de balans weer terug te brengen
zodat de energie weer vrij kan stromen.

Ook wanneer je geen klachten hebt kun je een reiki behandeling inzetten ter ontspanning
en als onderhoud van een gezond energiesysteem.

De behandeling

Vooraf bespreken we waarvoor je komt en vervolgens vraag ik je om op de behandeltafel plaats te nemen. Een reikibehandeling onderga je met kleding aan. Door mijn handen te laten rusten op verschillende posities op je hoofd en lichaam wordt de reiki energie doorgegeven. Wat je kunt ervaren is elke keer weer anders, een bepaalde plek kan ineens warm of juist koud worden of gaan tintelen.

Je hoeft zelf niets te doen of voor te bereiden, de energie vindt zijn weg en werkt daar waar het voor jou op dat moment nodig is.

De behandeling zelf duurt ongeveer 50 minuten maar kan afhankelijk van wat er zich tijdens de sessie aandient langer zijn (max 70 min). Een complete reiki behandeling heeft een vaste prijs dus je betaalt hiervoor niet extra. Als iets de aandacht vraagt neem ik daar graag de tijd voor. we behandelen het hele lichaam.

Het is raadzaam om na de eerste behandeling een week later de tweede behandeling te boeken. Eventuele vervolgbehandelingen kunnen met tussenpozen van 2 á 3 weken, afhankelijk van wat de behandeling bij je losgemaakt heeft.

Yoga

Even voorstellen

“Mijn naam is Sandra Geerlings. Ik ben Reiki master, opgeleid in de traditionele Reiki usui shiki ryoho (Usui System of Natural Healing). 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op. Je kunt me bereiken op 06 1962 9475 of via het contactformulier. 

Tarieven