Shanti Flow XL

Reconnect & Recharge
Aanmelden

Shanti Flow XL

Shanti betekent vrede in het Sanskrit en dat is waar we naar op zoek gaan in deze XL Les. Shanti Flow yoga is een zachte, langzame, vloeiende vorm van yoga waarbij de harde en rechte lijnen van de yoga verzacht worden.

Je oefent om te vertragen en de subtiele bewegingen in en tussen de houdingen laten je in een steeds diepere staat van ontspanning komen.

Kom en ontdek jouw kwaliteiten van zachtheid, flow en overgave.

Shanti Flow XL is een serie van 3 lessen:

Les 1
In de eerste Shanti Flow XL les richten we ons op gronden. De bewegingen vinden allemaal dicht bij de grond plaats. Ervaar het loslaten van spanning in het lichaam zodat je je helemaal vernieuwd voelt na de les.

Les 2
In de tweede Shanti Flow XL les richten we ons op verzachten. Vloeiende bewegingen volgen elkaar op, zonder fysieke inspanning te gebruiken. Allemaal vanuit ontspanning.

Ervaar de maan (yin) kwaliteit in de flow om op een plek van diep loslaten en vrede te komen. Leer hoe je de zwaratekracht kan gebruiken, het gewicht van je lichaam om in een moeiteloze flow te komen waarbij je je lichaam in alle richtingen kan openen.

Les 3
In de derde Shanti Flow XL les richten we ons op versmelten. Een vloeiende yin les. Ervaar het diep loslaten van stress, en leer hoe je de volledige bindweefsel structuur van het lichaam stretcht zonder daarbij minutenlang in dezelfde houding te hoeven blijven.

Verdiep de verbinding met jezelf in de flow door ademwerk, zelf massage, en movement meditation.

Datum & tijd:

Les 1: Vrijdag 8 april a.s. van 19.00 tot 20.30 uur
Les 2: Vrijdag 20 mei a.s. van 19.00 tot 20.30 uur
Les 3: Vrijdag 17 juni a.s. van 19.00 tot 20.30 uur

De lessen zijn los te volgen of als complete serie.

Docent:

Esther van Klaarbergen

Kosten:

Per les: workshop á €25,00 of 2 strippen/lessen van strippenkaart/abonnement

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
Ontspanning is wie je werkelijk bent.”