Tarieven & praktische informatie

Kom het zelf ervaren!

Je bent van harte welkom om zelf te ervaren wat yoga, en pilates voor je doen.

We hebben een groot aanbod aan verschillende lessen.
Door de verschillende abonnementen en strippenkaarten ben je flexibel in hoe vaak en wanneer je les wilt volgen.

Yoga is not about being good at something
It’s about being good to yourself”

Praktische informatie

Maak kennis met Yoga

Om kennis te maken met Yoga bij Artemis is het mogelijk eenmalig een kennismakingspakket van 3 lessen aan te schaffen. Je kunt zelf kiezen welke lessen uit het reguliere lesrooster je volgt.

Deelnemen aan een les

Om deel te kunnen nemen aan een les meld je je online aan. Als je een abonnement hebt kun je je ook aanmelden voor een vaste les. Alle lessen beginnen op tijd. Een kwartier voor aanvang van de les gaat de deur open. 5 min voordat de les is begonnen sluit de deur en is toegang niet meer mogelijk.
Breng bij voorkeur je eigen yogamatje mee. Heb je die (nog) niet dan kun je er één uit de zaal gebruiken. Deze dien je na afloop te reinigen. Breng zelf ook een badlaken mee. Deze heb je nodig om je mat en de kussens te bedekken. Er zijn kluisjes voor je waardevolle spullen. Telefoons, jassen, tassen en andere items die tijdens de yogales niet nodig zijn mogen niet meegenomen worden in de zaal. Het gebruik van telefoon is niet toegestaan.

Lees ook even ons Corona protocol door.

Online inschrijven en afmelden

Je kunt je online voor lessen inschrijven. Heb je een vast abonnement dan kun je ingeschreven worden voor een vast lesuur per week.
Wanneer je een les moet missen door bijvoorbeeld ziekte of vakantie dan kun je deze les online afmelden. Als je dit meer dan 3 uur voor aanvang van de les doet, dan wordt de gemiste les toegevoegd aan je les tegoed en kun je deze later inhalen (binnen de geldigheidstermijn van je abonnement of strippenkaart). Een les die niet of korter dan 3 uur voor aanvang wordt afgemeld, wordt afgeschreven van je les tegoed en kan niet worden ingehaald. 

Vakanties en feestdagen

Tijdens de vakanties van de basisscholen Midden Nederland is er een aangepast rooster en op feestdagen vervallen de reguliere lessen. Bij cursisten met een abonnement worden voor de uitgevallen lessen het tegoed behouden. Deze kunnen op een ander moment worden ingehaald (zolang het abonnement loopt). In de zomervakantie is Artemis yoga in week 30 gesloten. 

Veelgestelde vragen

Ik heb geen ervaring met yoga. Is dat erg?

Nee hoor, je bent van harte welkom te komen ervaren of yoga iets voor je is. Als beginner kun je eerst een Introductie Cursus Yoga volgen of een pakket : Maak kennis met Yoga” nemen. Zo kun je rustig kennismaken met Yoga en de docenten.

Ik heb fysieke klachten. Is yoga geschikt voor mij?

Als je in behandeling bent voor je klacht overleg dan altijd met je behandelaar of huisarts.

Neem bij twijfel even contact met ons op om te overleggen. We adviseren je dan welke les voor jou nu het meest geschikt is.

Waar vind ik het lesrooster?

Ons actuele lesrooster vind je hier

Wil jij ervaren wat yoga voor je kan doen?

Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken?
Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past?
Dan is onze Introductie cursus iets voor jou!

Tijdens de cursus van 5 lessen leer je de meest voorkomende yoga-houdingen en hoe je deze correct uitvoert. Je leert ademhalings- en ontspanningsoefeningen en hoe deze toe te passen op en buiten de yogamat.

Ervaringen van cursisten

Ik ben zo blij dat Artemis een onderdeel van mijn leven is geworden.
Zo veel mooie inzichtvolle en inspirerende lessen.

Het is een mooie en warme plek om te komen.

Dorte

Fijne sfeer en een heel gevarieerd aanbod aan lessen. De docenten hebben aandacht voor de cursisten. Ik kijk elke week weer uit naar mijn uurtje op de mat.

Eric

Artemis is een heerlijke plek om te zijn. Het nieuwe pand ziet er fantastisch uit. Hier is echt iets moois gecreëerd met alles in huis om te kunnen ontspannen.

Lotte

Bedankt voor het mogelijk maken van de mooie momenten, om tussen de sleur van het dagelijks leven te kunnen ont-moeten, ont-spannen en de focus bij jezelf brengen. Het is een fijne ondersteuning en ik waardeer enorm hoe jullie het doen!

Freddie

Hier volg ik altijd fijne yogalessen. Persoonlijke aandacht van de yogadocent, ruim lesaanbod met verschillende soorten lessen. En altijd een kopje thee aan het einde van een les. Mooie ruimte ook: twee yogazalen, een coachruimte, kleedruimte en een gezellige huiskamerachtige ‘bar’, uiteraard alleen met theetjes of koffie.

Willemijn

Een mooie plek voor yoga: professioneel, gezellig, veelzijdig.

Madelon