Tarieven & praktische informatie

Kom het zelf ervaren!

Je bent van harte welkom om zelf te ervaren wat yoga, pilates en zhineng qigong voor je doen.

We hebben een groot aanbod aan verschillende lessen.
Door de verschillende abonnementen en strippenkaarten ben je flexibel in hoe vaak en wanneer je les wilt volgen.
Alle pakketten zijn geldig voor zowel online lessen als lessen in de studio.

“Yoga is not about being good at something
It’s about being good to yourself”

Praktische informatie

Maak kennis met Yoga

Om kennis te maken met Yoga bij Artemis is het mogelijk eenmalig een kennismakingspakket van 3 lessen aan te schaffen. Je kunt zelf kiezen welke lessen uit het reguliere lesrooster je volgt.

Deelnemen aan een les

Om deel te kunnen nemen aan een les meld je je online aan. Als je een abonnement hebt kun je je ook aanmelden voor een vaste les. Alle lessen beginnen op tijd. Een kwartier voor aanvang van de les gaat de deur open. Zodra de les is begonnen sluit de deur en is toegang niet meer mogelijk.
Breng bij voorkeur je eigen yogamatje mee. Heb je die (nog) niet dan kun je er één uit de zaal gebruiken. Deze dien je na afloop te reinigen. Breng zelf ook een badlaken mee. Deze heb je nodig om je mat en de kussens te bedekken. Er zijn kluisjes voor je waardevolle spullen. Telefoons, jassen, tassen en andere items die tijdens de yogales niet nodig zijn mogen niet meegenomen worden in de zaal. Het gebruik van telefoon, smartwatch, stappenteller e.d. zijn niet toegestaan.

Lees ook even ons Corona protocol door.

Online inschrijven en afmelden

Je kunt je online voor lessen inschrijven. Heb je een vast abonnement dan kun je ingeschreven worden voor een vast lesuur per week.
Wanneer je een les moet missen door bijvoorbeeld ziekte of vakantie dan kun je deze les online afmelden. Als je dit meer dan 3 uur voor aanvang van de les doet, dan wordt de gemiste les toegevoegd aan je les tegoed en kun je deze later inhalen (binnen de geldigheidstermijn van je abonnement of strippenkaart). Een les die niet of korter dan 3 uur voor aanvang wordt afgemeld, wordt afgeschreven van je lestegoed en kan niet worden ingehaald.

Vakanties en feestdagen

Tijdens de vakanties van de basisscholen Midden Nederland en op feestdagen vervallen de reguliere lessen. Bij cursisten met een abonnement worden de uitgevallen lessen bijgeschreven bij het lestegoed. Deze kunnen op een ander moment worden ingehaald (zolang het abonnement loopt). In de zomervakantie en de meeste andere vakanties wordt een aangepast lesrooster aangeboden.

Veelgestelde vragen

Ik heb geen ervaring met yoga. Is dat erg?

Nee hoor, je bent van harte welkom te komen ervaren of yoga iets voor je is. Je mag altijd eerst een gratis proefles volgen. Als beginner kun je ook eerst een Introductie Pakket afnemen. Zo kun je in 4 lessen rustig kennismaken met Yoga en de docenten. 

Ik heb fysieke klachten. Is yoga geschikt voor mij?

Als je in behandeling bent voor je klacht overleg dan altijd met je behandelaar of huisarts.

Neem bij twijfel even contact met ons op om te overleggen. We adviseren je dan welke les voor jou nu het meest geschikt is.

Waar vind ik het lesrooster?

Ons actuele lesrooster vind je hier

Ik heb een proefles gevolgd. Wat nu?

Als je na de proefles verder wilt met het volgen van yogalessen dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt om te beginnen een strippenkaart nemen. Je bent dan flexibel in het volgen van lessen. Zo kun je verschillende lessen uitproberen.

Heb je voorkeur voor een vaste les in de week, dan kun je een doorlopend abonnement voor een vast lesuur nemen.

Neem een kijkje bij de tarieven voor de verschillende mogelijkheden .

Wil je persoonlijk advies? Neem dan even contact op.

Nu de Corona besmettingen oplopen, is Yoga veilig om te doen?

Yoga is bij uitstek een hele veilige manier om aan je gezondheid te werken. Juist ook nu met Corona.

Iedereen heeft een eigen matje en minimaal anderhalve meter ruimte. Zo zorgen we goed voor elkaar en ons zelf en kunnen we samen ontspannen.

Bekijk hier ons Corona protocol.

Wil jij ervaren wat yoga voor je kan doen?

Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken?
Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past?
Dan is onze Introductie cursus iets voor jou!

Tijdens de cursus van 5 lessen leer je de meest voorkomende yoga-houdingen en hoe je deze correct uitvoert. Je leert ademhalings- en ontspanningsoefeningen en hoe deze toe te passen op en buiten de yogamat.

Ervaringen van cursisten

Ik heb een onbeperkt abonnement en volg les zoveel als ik kan. Deze flexibiliteit is heel fijn, zo kan ik yoga makkelijk inpassen in mijn drukke leven.

Angelique

Fijne sfeer en een heel gevarieerd aanbod aan lessen. De docenten hebben aandacht voor de cursisten. Ik kijk elke week weer uit naar mijn uurtje op de mat.

Eric