TRE Introductie workshop

De weg naar totale ontspanning
AanmeldenNaar de agenda

TRE Introductie workshop

Wil je eens echte diepe ontspanning ervaren? En wil je graag een simpele maar doeltreffende methode aanleren om stress te verminderen?
Schrijf je dan in voor de TRE introductieworkshop!

Wat is TRE®?

Internationaal al erg bekend maar nog vrij nieuw in Nederland. TRE® staat voor Tension/Trauma Release Exercises en is een lichaamsgerichte methode om diepe, chronische spanning te verminderen. Met een serie van 7 simpele oefeningen activeer je een natuurlijke mechanisme in je lichaam dat zorgt voor het loslaten van diepliggende spanningen in je lichaam.

Stress en spanning hoort bij het leven. Bij stressvolle situaties komt er veel energie in het lichaam. Eenmaal in veiligheid wil het lichaam zich weer ontdoen van deze energie. De natuurlijke manier voor het lichaam om deze overbodige spanning kwijt te raken is door de spieren te laten trillen. In het dierenrijk is dit heel normaal. Wij mensen hebben dit veelal verleerd of onderdrukken het trillen.

Het mooie is dat je dit je lichaam weer kunt aanleren met als gevolg allerlei positieve effecten op je welbevinden, zoals een betere nachtrust, minder stress, meer energie, vermindering burn-out verschijnselen, vermindering rug-, nek-, schouder- en heupklachten.

Deze workshop is voor iedereen geschikt, voor alle niveaus. Ervaring is niet nodig, dat komt vanzelf!

De workshop wordt begeleid door Martijn van der Geest. Martijn is yogadocent en gecertificeerd TRE provider.

Ik ben erg enthousiast over TRE omdat het een erg eenvoudige manier is stress in het lichaam te reduceren, lichamelijke klachten te verminderen en je meer bewust te worden van je eigen lichaam. Het is het lichaam dat spreekt, het gaat als vanzelf en dat maakt deze methode zo bijzonder en krachtig.


Datum & tijd:

Zaterdag 28 november a.s. van 11.30 tot 15.00 uur

Docent:

Martijn vd Geest

Kosten:

€60,00 per persoon

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
Ontspanning is wie je werkelijk bent.”