Voedingscoaching

Een gezond en sterk lichaam, vol energie!
Maak een afspraak
Yoga bij Artemis

Voeding

Voeding is altijd en overal om ons heen. We zijn er vaak de hele dag mee bezig en we maken zo’n 200 voedsel keuzes per dag. Het kan soms lastig zijn om te bepalen wat jouw lichaam nodig heeft en door de vele informatie over voeding die je overal kunt vinden, zie je misschien door de bomen het bos niet meer.

Als voedingscoach kan ik je daarbij helpen. Of je nu wilt afvallen, aankomen, je fitter, sterker en energieker wilt voelen of hulp wilt bij het maken van gezonde en voedzame keuzes, ik kan jou helpen met alle vraagstukken op het gebied van voeding.

Individuele coaching

Tijdens 1-op-1 coachsessies geef ik jou de juiste kennis en vaardigheden om jouw doelen te behalen. We gaan samen aan de slag en we werken aan een gezond en voedzaam voedingspatroon wat jij je hele leven kunt volhouden.

We werken aan nieuwe gewoontes, patronen en mindset en gaan voor duurzame gedragsverandering. Ik werk niet met voedingsschema’s dieetschema’s of weekmenu’s. Ik wil dat jij zelf leert hoe je gezonde en voedzame keuzes kunt maken en dat je weet wat het beste is voor jouw lichaam.

Yoga

Eenmalig of een traject

Traject: We starten met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wil ik jou beter leren kennen. Ik stel vragen over je huidige eet- en beweegpatroon en over je gezondheid. We bespreken jouw hulpvraag en stellen daarbij gezamenlijk een aantal doelen op waarna we tot actiepunten overgaan waarmee je thuis zelf aan de slag kunt gaan. Uiteraard zal er ook ruimte zijn voor jou om vragen te stellen. Aan de hand van dit gesprek kijken samen naar de verdere invulling van jouw traject. Je kunt voor losse consulten kiezen, maar het is eventueel ook mogelijk om een pakket af te nemen.

Eenmalig voedingsadvies: je kunt bij mij terecht voor een eenmalige afspraak waarin we een voedingscheck doen. We kijken samen naar jouw huidige eetpatroon en wat voor aanpassingen jij daarin kunt maken. We kijken welke (ongezonde) keuzes vervangen kunnen worden voor gezonde en voedzame alternatieven.

Even voorstellen

“Ik ben Adinda Gersen. Mijn passie is voeding en ik deel graag mijn kennis, zodat ik jou kan helpen om een gezond, sterk en fit lichaam te krijg boordevol energie. Ik help je om goed te leren luisteren naar de signalen die jouw lichaam geeft en ik geef jou de juiste kennis, zodat je leert om de beste keuzes voor jouw lijf te maken.

Ik werk heel erg vanuit het principe van Intuïtief eten, waarbij het vooral draait om vertrouwen hebben in je eigen lichaam, houden van je lichaam en goed te willen zorgen voor je lichaam. Hierin is dus niet alleen gezonde voeding belangrijk, maar ook gewoontes, patronen en mindset.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?
Neem dan eens contact met me op.”

Yoga

Tarieven