Workshop De 7 chakra's

Laat de energie weer stromen
Aanmelden

Workshop De 7 chakra’s

Deze workshop gaat over de zeven chakra’s van het menselijk lichaam. Tijdens deze workshop maak je een reis door deze chakra’s.
De zeven belangrijkste chakra’s lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. De chakra’s (Sanskriet voor ‘wiel’) kun je vergelijken met een soort energiebronnen. Bij iedere chakra horen andere klanken, kleuren, emoties, yoga houdingen, voedsel, deugden en ga zo maar door. De zeven chakra’s kun je op allerlei verschillende manieren ervaren en beleven.

Elk van de zeven chakra’s vormt eigenlijk een soort van ‘mini-brein’ op een bepaalde plek in je lichaam. Deze verschillende ‘mini-breintjes’ staan in verbinding met verschillende zenuwplexussen, organen, hormoonklieren en weefsels in je lichaam. Om ons leven in balans te houden en niet ziek, depressief, angstig, verdrietig etc. te raken, moeten we er voor zorgen dat de chakra’s niet gebroken en geblokkeerd raken en dat de energie goed door het lichaam kan stromen. Wanneer een chakra open is en energie op een gezonde manier kan stromen, kan het mini-brein alle organen, zenuwen en hormonen op een juiste manier aansturen. Is een chakra geblokkeerd, dan zijn we op een bepaald vlak in ons leven uit balans.

Tijdens deze workshop:
• Leer je wat de Chakra’s precies zijn
• Leer je welke verschillen er tussen de Chakra’s zijn
• Leer je hoe je de Chakra’s kunt openen en welk nut dat heeft
• Gaan we kijken door middel van een oefening in hoeverre een chakra uit balans is.
• Leer je welke yoga houdingen een chakra kunnen stimuleren.

 

Datum & tijd:

Zondag 10 april a.s. van 10.00 tot 13.00 uur

Docent:

Martine Hokken

Kosten:

€89,00 p.p. incl. thee, gezonde snack en hand-out met informatie en oefeningen.

Minimaal 6, maximaal 12 deelnemers.