Yin Yoga XL

Een extra lange Yin Yoga les
Aanmelden

Yin Yoga XL

Yin yoga is een rustige, meditatieve vorm van yoga die zorgt voor een diepe lichamelijke ontspanning en meer rust in je hoofd. Deze vorm van yoga bestaat met name uit zittende en liggende houdingen. De houdingen bij yin yoga worden langere tijd vastgehouden en zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel, ligamenten en gewrichten.

Yin Yoga XL lessen zijn lessen van anderhalf uur rondom een speciaal thema.

Kosten:
Workshop á €25,00 of 2 strippen/lessen van strippenkaart/abonnement.

Yin Yoga & Balls

Vrijdag 27 mei a.s.
Van 19.00 tot 20.30 uur

Het thema van deze Yin XL les is Lente. De TCM (Traditional Chinese Medicine) verbindt het element Hout aan de lente. Hout zorgt voor groei en ontwikkeling en geeft ons energie en kracht om te creëren. Tijdens de les zullen we houdingen doen die dit element en de bijbehorende meridianen (energiebanen) activeren en in balans brengen. Gekoppeld aan de lente zijn de meridianen van lever en galblaas.

Binnen deze lange Yin Yogales komt de Yin Yoga samen met triggerpoint massage door gebruik van tennisballen. Hiermee geven we een drukmassage die zorgt voor verlichting.

In deze speciale XL-Yin Yoga les dompelen we ons onder in de energie van de lente. Na deze workshop voel je je als herboren!

Zelf meebrengen: 2 tennisballen en paar sokken.

Docent: Martine Hokken

Kracht & Kwetsbaarheid

Zondag 29 mei a.s.
Van 10.30 tot 12.00 uur

Op deze zondagochtend in mei kun je even helemaal de tijd nemen voor jezelf. Tijdens deze extra lange yin les staat het derde chakra centraal, ook zonnevlecht chakra (solaris plexus) genoemd. Bij dit chakra gaat het over zelfwaardering, in je kracht staan, energie, blijheid en controle over jezelf. Als het zonnevlechtchakra in balans is dan ben je tegelijkertijd krachtig en kwetsbaar/zacht.

In deze les zal de nadruk liggen op houdingen waarmee we contact maken met het vuur in onszelf.

Docent: Heidi Rooijakkers

“Yoga is not about being good at something
It’s about being good to yourself”