Yoga coaching

Actief én ontspannend, loslaten én creëren. Allemaal in 1 traject.
Maak een afspraak
Yoga bij Artemis

Waarom Yoga Coaching?

Yoga coaching kan worden ingezet als je behoefte hebt aan een yogales die op jouw persoonlijke wensen is afgestemd. Bijvoorbeeld omdat je fysieke klachten hebt of graag meer in verbinding met jezelf wilt komen.

Misschien wil graag je fysieke en/of mentale grenzen onderzoeken en verkennen.  Of zoek je verdieping en inzicht in bepaalde oefeningen, ademhalingstechnieken en/of patronen of levensvragen. Verdieping en inzicht kan overigens ook betekenen dat je meer zelfvertrouwen opbouwt.

Ook als je je afvraagt welke vorm van yoga op dit moment het beste bij je past, de aanvangstijden van groepslessen niet aansluiten op je eigen schema of als je eenmalig een les wilt waarin gekeken wordt hoe je bepaalde oefeningen op je eigen manier kunt uitvoeren kan Yoga coaching je op weg helpen. 

Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
Ontspanning is wie je werkelijk bent.

Hoe ziet een traject er uit?

Tijdens het individuele yoga coaching traject word je op verschillende manieren begeleid in het halen van jouw persoonlijke doelstelling. Als eerste vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens dat gesprek wordt er samen met jou gekeken naar wat je behoeftes zijn.

Vervolgens wordt er in overleg met jou een traject vastgesteld. Voor aanvang van iedere privéles wordt er gekeken hoe je proces verloopt en hoe je je daaronder voelt. Zo nodig wordt het traject veranderd en/of aangepast.

Het traject kan ook worden ingezet voor Pilates. Bijvoorbeeld als er sprake is van houdings-,  rug en/of schouderklachten.

Yoga

Even voorstellen

“Mijn naam is Martine Hokken. Ik ben yoga- en pilatesdocent. Mensen begeleiden naar een gezondere lifestyle is altijd mijn drive geweest.  Heel graag deel ik mijn kennis en begeleid ik je in een Yoga Coaching traject. 

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?
Neem dan eens contact met me op.”

Je kunt me bereiken via het contactformulier hier op de site of me bellen op
06-52033542. 

Tarieven