Lesrooster

Boek nu je favoriete yogales

Lesrooster

Wil je voor een latere datum inschrijven?

“Yoga is not about being good at something
It’s about being good to yourself”

Ervaringen van deelnemers

Sinds ik elke week yogales volg heb ik geen last meer van mijn rug. Ik ben zo blij dat ik alles weer kan.”

Rob

Artemis is een heerlijke plek om te zijn. Het nieuwe pand ziet er fantastisch uit. Hier is echt iets moois gecreëerd met alles in huis om te kunnen ontspannen.

Lotte

Fijne sfeer en een heel gevarieerd aanbod aan lessen. De docenten hebben aandacht voor de cursisten. Ik kijk elke week weer uit naar mijn uurtje op de mat.

Eric

Bedankt voor het mogelijk maken van de mooie momenten, om tussen de sleur van het dagelijks leven te kunnen ont-moeten, ont-spannen en de focus bij jezelf brengen. Het is een fijne ondersteuning en ik waardeer enorm hoe jullie het doen!

Freddie

Als ik de deur van de studio binnenstap ervaar ik direct de rust. Nog voor ik op mijn matje stap voel ik de stress al van me afglijden.”

Annette

Hier volg ik altijd fijne yogalessen. Persoonlijke aandacht van de yogadocent, ruim lesaanbod met verschillende soorten lessen. En altijd een kopje thee aan het einde van een les. Mooie ruimte ook: twee yogazalen, een coachruimte, kleedruimte en een gezellige huiskamerachtige ‘bar’, uiteraard alleen met theetjes of koffie.

Willemijn

Een mooie plek voor yoga: professioneel, gezellig, veelzijdig.

Madelon