Maak kennis met het team van Artemis

Centrum voor body & mind
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Monique de Boer

Monique is de oprichtster van Artemis. Naast de dagelijkse leiding van het bedrijf geeft ze workshops op het gebied van persoonlijke groei en yoga en ze begeleidt individuele coachingstrajecten.

Martine Hokken

Martine is allround yoga- en pilatesdocent. Zij geeft in Artemis lessen Poweryoga, Yogilates, Pilates, Hatha en Easy Flow Yoga. Daarnaast verzorgt ze regelmatig speciale lessen en workshops op het gebied van bewegen en gezondheid.

Lees meer...

Martine heeft altijd passie gehad voor het geven van groepslessen. Vanaf haar 15de geeft ze al les in diverse vormen van groepslessen. Op een gegeven moment is ze in aanraking gekomen met Pilates en Yoga en heeft zich daar verder in ontwikkeld. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van voeding en bewegen. Dit alles kwam samen in haar eigen sportschool die ze 10 jaar heeft gerund.

“Mensen begeleiden naar een gezondere lifestyle is altijd mijn drive geweest.  Deze kennis wil ik graag overdragen.
Met veel plezier geef ik daarom les.”

In Artemis geeft Martine lessen Poweryoga, Pilates en Yogilates. Ze geeft regelmatig workshops over yoga en een gezondere lifestyle en ze begeleidt Yoga Coaching trajecten. 

Iris Kuipers

Iris is yogadocent en masseur. Zij geeft in Artemis lessen Yin Yoga, Easy Flow Yoga, Hatha Yoga en Vinyasa Flow. Daarnaast geeft ze ontspanningsmassage. 

Lees meer...

“Mijn missie is om meer mensen te laten beseffen dat welke vorm van yoga dan ook je dichter bij jezelf kan brengen. Wanneer ik op de mat sta besef ik dat yoga een spiegel is.
Wanneer je over je grenzen gaat op de mat, doe je dit ook vaak in het dagelijks leven. Maar wanneer je lief en zacht voor jezelf kan zijn tijdens de houdingen, leer je dit thuis of in je werk ook steeds vaker. Yoga gaat niet alleen om de houdingen, yoga gaat om de bewustwording van wie jij bent als persoon.
Ik groei door yoga op fysiek en mentaal vlak en wil jou dit ontzettend graag laten ervaren. Of je nu net begint of al een geoefende yogi bent, behoefte hebt aan rust, flow, actie of meditatie: kom eens langs in één van mijn lessen!

Heidi Rooijakkers

Heidi is yogadocent en coach. In Artemis geeft ze lessen Yin Yoga en begeleidt ze individuele coachtrajecten.

Lees meer...

Heidi is yin yoga docent, (loopbaan)coach en trainer. Ze heeft haar yin yoga docenten opleiding gevolgd bij Thrive Yoga in Amsterdam.

Yin yoga gaat voor mij over verbinding met jezelf en over bewustwording. Het helpt me beter contact te maken met mijn lichaam en mijn hart. Door yin yoga heb ik beter leren zien en voelen wat er echt is. In het drukke bestaan van alledag helpt yin yoga mij om rust te vinden en om te ‘zijn’ in plaats van te ‘doen’. In mijn lessen hoop ik een bijdrage te mogen leveren aan de bewustwording van anderen.

Naast yoga docent is Heidi een ervaren coach en trainer. Hiervoor heeft ze een breed scala aan opleidingen en trainingen gedaan, zoals ontwikkelingsgericht coachen, loopbaancoaching, rouw- en verliesbegeleiding en creatieve loopbaan counseling. Ze is als coach geaccrediteerd bij de NOBCO en gecertificeerd als Noloc register loopbaanprofessional.

Thema’s waar ze graag mee werkt zijn zingeving, authenticiteit en compassie.

Esther van Klaarbergen

Esther is yogadocent. In Artemis geeft zij lessen Hatha Yoga, Yogilates en Easy Flow Yoga..

Lees meer...

Esther heeft de 200-urige Hatha yoga opleiding gevolgd bij Yoga Point in Leidsche Rijn en de Birthtlight Zwangerschapsyoga opleiding bij Yoga Moves in Utrecht.

De lessen van Esther kenmerken zich door een mooie balans tussen beweging, ademhalingstechnieken, meditatie, concentratie en innerlijke rust.

In Artemis geeft Esther lessen HathaYoga, Easy Flow Yoga en Zwangerschapsyoga.

“Yoga heeft mij al veel gebracht in het leven. Het helpt me uit mijn drukke hoofd te gaan, in mijn lichaam te treden en het daagt me uit om balans, kracht en stilte te vinden in mijzelf en daardoor dingen weer duidelijker te zien. Ik geloof dat yoga voor iedereen is, ongeacht je lichaamsbouw, leeftijd, lenigheid of kracht.
Mijn doel is om alle aspecten van yoga begrijpelijk en passend te maken en jou weer goed je lichaam te laten voelen. 

Mijn liefde voor Zwangerschapsyoga heeft zich ontwikkeld tijdens mijn eigen zwangerschappen. Met de Zwangerschapsyoga lessen wil ik iedere vrouw uitnodigen om te genieten van het nieuwe leven wat in je groeit. Omdat jouw lichaam 9 maanden lang heel hard aan het werk is voor jouw baby, zal je in de lessen veel ontspanningsoefeningen tegenkomen aangevuld met veilige yogahoudingen voor tijdens de zwangerschap. Maar ook praktische informatie en ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens de geboorte van je kindje. 

Ik hoop je snel te ontmoeten in één van mijn lessen!”

Mark Snoeij

Mark is yogadocent. Hij geeft lessen Hatha Yoga en Vinyasa Yoga. 

Lees meer...

Sinds ik mijn eerste yoga les nam een aantal jaren geleden en de positieve fysieke voordelen ervan begon te ontdekken zoals meer kracht & flexibiliteit, is mijn yoga pad zich steeds meer gaan vormen.

Na het volgen van verschillende lessen en vormen van yoga, realiseerde ik mij dat ik een kalme mind kreeg met meer focus en een hogere mate van bewustwording. Het is een way of life geworden.

Ik heb een 200-uur Hatha opleiding afgerond en een 50-uur Vinyasa opleiding. Daarnaast ben ik een echt buitenmens en naast yoga geniet ik graag van de elementen tijdens het kitesurfen. Tijdens mijn lessen deel ik graag mijn kennis en enthousiasme over yoga!

Dick Stoeltie

Dick is masseur en geeft in Artemis Lomi Lomi massages.
.

Lees meer...

Na lang –en met heel veel plezier- te hebben gewerkt als leerkracht in middelbaar en hoger onderwijs is Dick een kleine 20 jaar geleden een weg ingeslagen die hem erg dicht bij zijn gevoel heeft gebracht, die van de haptonomie. Sinds 2011 is hij als haptotherapeut werkzaam in Nieuwegein. In 2012 is daar de massage bijgekomen.

Dick volgde zijn eerste opleiding Lomi Lomi massage in 2015 en de vervolgopleiding  in 2016 van Carrie Rowell, die haar opleidingscentrum op Hawaï heeft en eenmaal per jaar naar Europa komt om hier trainingen te geven.

Sinds die tijd  geef ik alleen nog Lomi massages; voor mij de mooiste massagevorm die er is: vloeiend, liefdevol, héél ontspannend en helend. Aanraken is niet meer weg te denken uit mijn leven….
E pono mai (let there be harmony)”

Sandra Geerlings

Sandra is Reiki Master. Ze geeft in Artemis Reiki behandelingen.
.

Lees meer...

Sandra is Reiki master, opgeleid in de traditionele Reiki usui shiki ryoho (Usui System of Natural Healing).

Wil jij graag deel uit maken van ons team?

Ben jij yogadocent, trainer en/of coach en lijkt het je leuk je talenten in te zetten voor Artemis?
Neem dan eens contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat anderen zeggen over Artemis

Ik ben zo blij dat Artemis een onderdeel van mijn leven is geworden.
Zo veel mooie inzichtvolle en inspirerende lessen.

Het is een mooie en warme plek om te komen.

Dorte

Fijne sfeer en een heel gevarieerd aanbod aan lessen. De docenten hebben aandacht voor de cursisten. Ik kijk elke week weer uit naar mijn uurtje op de mat.

Eric

Artemis is een heerlijke plek om te zijn. Het nieuwe pand ziet er fantastisch uit. Hier is echt iets moois gecreëerd met alles in huis om te kunnen ontspannen.

Lotte

Bedankt voor het mogelijk maken van de mooie momenten, om tussen de sleur van het dagelijks leven te kunnen ont-moeten, ont-spannen en de focus bij jezelf brengen. Het is een fijne ondersteuning en ik waardeer enorm hoe jullie het doen!

Freddie

Hier volg ik altijd fijne yogalessen. Persoonlijke aandacht van de yogadocent, ruim lesaanbod met verschillende soorten lessen. En altijd een kopje thee aan het einde van een les. Mooie ruimte ook: twee yogazalen, een coachruimte, kleedruimte en een gezellige huiskamerachtige ‘bar’, uiteraard alleen met theetjes of koffie.

Willemijn

Een mooie plek voor yoga: professioneel, gezellig, veelzijdig.

Madelon

Artemis

Artemis, centrum voor body & mind is vernoemd naar de Anatolische Godin Artemis. Zij is de Godin van de maan en de aarde.
Haar archetypische kwaliteiten zijn innerlijke kracht, authenticiteit, zelfstandigheid, veelzijdigheid en het vermogen moeilijkheden het hoofd te bieden.
De tempel van Artemis in Efese (Turkije) is één van de zeven wereldwonderen.

Extra informatie:

Aangesloten bij beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatieve therapeuten)

Aangesloten bij GAT (Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten)

Lid van PEP (Platform Enneagram Professionals)

Aangesloten bij SYN (Samenwerkende Yogadocenten Nederland)

Aangesloten bij VYSN (Vereniging Yogascholen Nederland)