Workshops & cursussen

Verdiep je yoga practice en/of werk aan je persoonlijke groei
AanmeldenSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag je yoga practice verdiepen of werken aan persoonlijke groei?
Dieper ingaan op een bepaald thema?
Jezelf beter leren kennen en je talenten onderzoeken?
Doe dan eens mee met een workshop of cursus.

Workshop De 7 chakra’s

26 juni, 28 augustus, 13 november a.s.
Tijdens deze workshop maak je een reis langs de 7 chakra’s. De chakra’s (Sanskriet voor ‘wiel’) kun je vergelijken met een soort energiebronnen. Bij iedere chakra horen andere klanken, kleuren, emoties, yoga houdingen etc. 

Workshop Ayurveda

29 juni, 31 augustus a.s.
Deze interactieve workshop zet je aan het denken over wat Ayurveda inhoud. Na deze avond heb je een goed beeld van je eigen constitutie (Pitta, Vata of Kapha) en welke voeding of levensstijl jij kunt inzetten om gezond en in balans te blijven.

Poweryoga XL

Donderdag 8 juli, 12 augustus a.s.
Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga en is afgeleid van de Ashtanga Yoga vorm. De houdingen samen vormen een serie. Tijdens Poweryoga XL gaan we de hele serie uitvoeren.
.

Workshop De 5 Tibetanen

Vrijdag 9 juli, 8 oktober a.s.
Yoga voor een lang en gezond leven.
De 5 Tibetanen zijn oefeningen die je kunt inzetten voor energie en gezondheid. De serie bestaat uit vijf dynamische oefeningen die je uiteindelijk elk 21 keer achter elkaar doet. 

Drum Cirkel

Zaterdag 7 augustus a.s.
Gezellig samen muziek maken op Afrikaanse percussie. Opgaan in het ritme. Elkaar en je eigen ritme ontdekken! Met djembé, doun douns (bastrommels die je met stokken bespeeld), krin, kalimba en meer..
.

Workshop Gezonde voeding

Zaterdag 21 augustus, 9 oktober a.s.
Tijdens de workshop leer je de basisprincipes van een gezond voedingspatroon, uit welke voedingsstoffen voeding bestaat, wat de invloed van voeding is op je lichaam en gaan we aan de slag met het samenstellen van een gezond dagmenu.

Dans meditatie

Vrijdag 27 augustus a.s.
Volg je voeten, voel je lichaam, wat wil er bij jou in beweging komen? Dans jouw dans! Dansmeditatie werkt vitaliserend en bevrijdend, geeft ontspanning en je wordt er lekker soepel van. De inspirerende muziek neemt je mee naar exotische ritmes en sferen vanuit alle windstreken.

Alles over suiker

Zaterdag 18 september, 16 oktober a.s.
Onze voeding zit vol met suiker. Maar hoe zorg je er nu voor dat je minder suiker binnen krijgt? Tijdens deze workshop leer je alles over suiker en aan het eind weet je precies waar je op moet letten als je minder suiker wilt eten.
.

Cursus Relaxercise

2 en 9 oktober a.s.
Het Relaxercise programma is gericht op ontspanning en flexibiliteit. Het kan preventief gebruikt worden voor mensen met een druk bestaan. In de cursus leer je om te gaan met stress en de fysieke en emotionele balans te herstellen..
.

Online lessen

We bieden online lessen yoga, pilates, meditatie en mindfulness aan. We beschikken over een uitgebreide database met meer dan 80 verschillende lessen. Korte, lange, rustige en pittige lessen. Zo vind je altijd de les die op dit moment bij je past.

Introductie cursus Yoga

Start 4 september a.s.
Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken?
Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze Introductie cursus iets voor jou!.

Ervaringen van deelnemers

In de workshops nodigt Monique je liefdevol uit om vooral zelf te ervaren. Ze straalt rust uit en weet deze over te brengen op de deelnemers. Met de dingen die ze zegt raakt ze. 

Jeroen

Fijn om naast mijn vaste les regelmatig een workshop te volgen. Dat zijn momenten dat ik helemaal tot mezelf kom. Iedere keer weer een kadootje..

Annemarie