Workshops, XL lessen & cursussen

Verdiep je yoga practice en/of werk aan je persoonlijke groei
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je graag je yoga practice verdiepen of werken aan persoonlijke groei? Dieper ingaan op een bepaald thema?
Jezelf beter leren kennen en je talenten onderzoeken? Doe dan eens mee met een workshop of cursus.

XL les: yogales van 1 1/2 uur rondom een speciaal thema (los te boeken of met abonnement/strippenkaart)
Workshop/cursus: bestaat uit 1 of meerdere dagdelen.

Introductie cursus Yoga

Start zaterdag 21 mei a.s.
Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken?
Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze Introductie cursus iets voor jou!.
.

Proeverij

Zaterdag 25 juni a.s.
Kom proeven aan Yoga, Personal Yoga en/of Coaching. Tussen 9.30-12.00 uur ben je van harte welkom binnen te lopen. J ekunt gratis proeflessen Yoga volgen en onder het genot van een kop thee of koffie vertellen we je graag alles over ons aanbod.

Yoga Nidra

15 mei (klankschalen), 19 juni (aroma), 15 juli (klankschalen) en 12 aug (klankschalen) a.s.
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen.

Yoga voor de rug

Woensdag 22 juni a.s.
In deze les leer je yogahoudingen die speciaal gericht zijn op het sterk en soepel maken van de rug.

Shanti Flow XL

20 mei, 17 juni a.s.
Shanti betekent vrede in het Sanskrit en dat is waar we naar op zoek gaan in deze XL Les. Shanti Flow yoga is een zachte, langzame, vloeiende vorm van yoga waarbij de harde en rechte lijnen van de yoga verzacht worden.

Vinyasa XL

Zondag 22 mei a.s.
Vinyasa kun je het beste zien als een flow van yoga houdingen op de beweging van de ademhaling. In deze XL les wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de alignment van de vinyasa houdingen.

Yin Yang XL

Donderdag 26 mei a.s. (Hemelvaart)
In deze les combineren we krachtige en dynamische houdingen (yang) met de verstilde, statische yin houdingen die we lang aanhouden.

Restorative Yoga XL

Zondag 5 juni a.s. (1e Pinksterdag)
Restorative yoga is vooral gericht op ontspanning van het lichaam. Het thema dat in deze les centraal staat is: Mooi van binnen. In deze les gaan we samen op zoek naar liefdevolle en diepe verbinding met jezelf.

Yogilates XL

Maandag 6 juni a.s. (2e Pinksterdag)
Deze actieve les is een combinatie van Yoga en Pilates. Met houdingen en oefeningen die vooral gericht zijn op buik- en rompspieren. Dit zorgt voor een betere lichaamshouding, meer flexibiliteit en sterkere spieren.

Mama & Baby Yoga

10 juni a.s.
In deze rustige workshop kom je samen met je baby weer in beweging. De connectie met je baby staat centraal door speciale baby-yoga oefeningen.

Sunday Wake up Flow

Zondag 12 juni a.s.
De houdingen in Flow yoga worden in een serie uitgevoerd en aan elkaar verbonden door adem en beweging (Vinyasa’s), zodat er een ‘flow’ ontstaat. 

Reis langs de chakra’s

Woensdag 15 juni a.s.
In deze yogales maak je kennis met de 7 chakra’s.
Je gaat ontdekken wat chakra’s zijn en hoe je deze met yoga houdingen in balans brengt.

Latifa Meditatie

Zaterdag 25 juni a.s.
Jezelf omarmen, met al je mooie en minder mooie kanten is niet eenvoudig. De 7 stappen uit de Latifa meditatie brengen je dichter bij je kern, zelfacceptatie en innerlijke vrijheid.

Night of Artemis

Vrijdag 1 juli a.s.
We beginnen de zomer met een feestje! Een speciale avond om het begin van het vakantie seizoen te vieren. Met meditatie, cacao ceremonie, Ecstatic Dance en Yoga Nidra. 

Relax & Recharge XL

Zondag 10 juli, 21 augustus a.s.
Yin en Yang in één les. Deze extra lange les is helemaal gericht op ontspanning en de batterij weer opladen. Even een moment van alle aandacht voor jezelf. De rust en balans weer herstellen met oefeningen die de energie weer laten stromen en je tot rust brengen.

Yin Yoga XL

Vrijdag 27 mei: Yin Yoga & Balls
Zondag 29 mei: Kracht & Kwetsbaarheid

Sunny Yin Yoga

31 juli, 7, 14 augustus a.s.
In deze heerlijke relaxte Yin Yoga les gaan we oefeningen doen die verkoelend en geestverruimend werken. De houdingen kalmeren ons zenuwstelsel, zodat we het hoofd koel houden tijdens warme, maar ook koelere dagen.

Ontdek de Power van Yoga

6, 13, 20, 27 augustus a.s.
Introductie cursus Poweryoga.
Zomaar instappen in een Poweryoga les kan een uitdaging zijn. In deze lessen neemt Martine je stap voor stap mee in de houdingen en series. Alles wordt goed uitgelegd en de intensiteit wordt rustig opgebouwd.

Slank & fit met Yoga

Start wanneer jij wilt
6-weeks programma waarin je ontdekt hoe je gezonde keuzes maakt op het gebied van beweging, voeding en ontspanning. Je gaat leren oude gewoontes los te laten, bewuste en gezonde keuzes te maken en zelfvertrouwen op te bouwen.

Ervaringen van deelnemers

In de workshops nodigt Monique je liefdevol uit om vooral zelf te ervaren. Ze straalt rust uit en weet deze over te brengen op de deelnemers. Met de dingen die ze zegt raakt ze.”

Jeroen

Ik ben zo blij dat Artemis een onderdeel van mijn leven is geworden.
Zo veel mooie inzichtvolle en inspirerende lessen.

Het is een mooie en warme plek om te komen.

Dorte

Fijne sfeer en een heel gevarieerd aanbod aan lessen. De docenten hebben aandacht voor de cursisten. Ik kijk elke week weer uit naar mijn uurtje op de mat.

Eric

Fijn om naast mijn vaste les regelmatig een workshop te volgen. Dat zijn momenten dat ik helemaal tot mezelf kom. Iedere keer weer een kadootje.

Annemarie

Artemis is een heerlijke plek om te zijn. Het nieuwe pand ziet er fantastisch uit. Hier is echt iets moois gecreëerd met alles in huis om te kunnen ontspannen.

Lotte

Bedankt voor het mogelijk maken van de mooie momenten, om tussen de sleur van het dagelijks leven te kunnen ont-moeten, ont-spannen en de focus bij jezelf brengen. Het is een fijne ondersteuning en ik waardeer enorm hoe jullie het doen!

Freddie

Hier volg ik altijd fijne yogalessen. Persoonlijke aandacht van de yogadocent, ruim lesaanbod met verschillende soorten lessen. En altijd een kopje thee aan het einde van een les. Mooie ruimte ook: twee yogazalen, een coachruimte, kleedruimte en een gezellige huiskamerachtige ‘bar’, uiteraard alleen met theetjes of koffie.

Willemijn

Een mooie plek voor yoga: professioneel, gezellig, veelzijdig.

Madelon