Workshops & cursussen

Verdiep je yoga practice en/of werk aan je persoonlijke groei
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag je yoga practice verdiepen of werken aan persoonlijke groei?
Dieper ingaan op een bepaald thema?
Jezelf beter leren kennen en je talenten onderzoeken?
Doe dan eens mee met een workshop of cursus.

Introductie cursus Yoga

Start 8 januari a.s.
Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken?
Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze Introductie cursus iets voor jou!.
.

Yoga Nidra & aroma

5 en 22 december
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Het gebruik van pure essentiële olieën zorgt voor een nog diepere ontspanning.

Yin Yoga XL Winter

Vrijdag 17 december a.s.
Een extra lange Yin les waarin we de tijd nemen voor meer verdiepingen in de houdingen, visualisaties en ademoefeningen. Een avond waarin we aan de hand van het thema winter en bijbehorend element (water) en meridianen (nier en blaas) op zoek gaan naar een diepe ontspanning.

In de Rust & Maan Moment

Zondag 19 december a.s.
Tijdens het In de Rust & Maan moment staan we stil bij de betekenis van de volle maan in deze maand, ervaren we de kracht en energie van de maan, voelen we diep van binnen waar we dankbaar voor zijn en wat we mogen loslaten.

Relax & Recharge

Woensdag 29 december a.s.
Deze les is een rustpunt in alle drukte van de feestdagen. Even een moment om tot jezelf te komen. In alle rust aandacht schenken aan wat jij nu nodig hebt.

Detox & Yoga

Vrijdag 7 januari a.s.
Na de feestdagen, waarin we vaak te veel eten en het eten niet altijd gezond is, is het goed om je lichaam rust te geven en de kans om zich te ontgiften.

Aandacht voor de Adem

8 januari, 18 februari a.s.
Tijdens deze workshop gaan we aandacht geven aan onze ademhaling. De adem is krachtig en geeft ons de kans om het denken los te laten. De adem kunnen we gebruiken om in contact te komen met wat we voelen en daardoor meer rust te ervaren.

Slank & fit met yoga

Start 13 januari a.s.
Tijdens deze 6 weekse training ontdek je hoe je gezonde keuzes maakt op het gebied van beweging, ontspanning en voeding. Iedere week zal er een milde yoga les gegeven worden. De lessen worden aangevuld met lekkere, verantwoorde recepten en er zal ruimte zijn voor persoonlijke vragen.

Creatief (levens)loopbaan Traject

Start 14 januari a.s.
Ben je al een tijdje niet zo tevreden meer over je werk of over hoe de dingen gaan in je leven? Zou je graag meer bewustwording krijgen over wat echt bij je past en waar je meer energie van krijgt? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en samen met andere meer inzicht te krijgen in jezelf? Dan is het creatief (levens)loop traject iets voor jou.

Yin XL Verstillen & Vertragen

Zondag 23 januari a.s.
Tijdens deze heerlijke, extra lange yin les gaan we op zoek naar de stilte in onszelf. Door bewust contact te maken met het lichaam, wordt de ademhaling rustiger en de geest stiller. In deze yin xl les zal de nadruk liggen op houdingen die ons helpen naar binnen te keren en de rust op te zoeken. 

Van Rust naar Zelfvertrouwen

Zaterdag 5 februari a.s.
Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Kijk je vol zelfvertrouwen naar jezelf? In deze workshop gaan we vanuit rust aan de slag met het maken van jouw lijn van zelfvertrouwen. Dit is een mooi middel om inzicht te krijgen in hoe jouw zelfvertrouwen zich ontwikkeld heeft in jouw leven. 

Yin XL Verbinden & Vertrouwen

Zondag 27 februari a.s.
Tijdens deze extra lange yin les staat het wortelchakra centraal. Als dit chakra in balans is, dan voel je je geaard, stabiel, veilig en verbonden met je lichaam. Dat geeft een gevoel van stevigheid en vertrouwen.

Yin Flow XL

Zaterdag 5 maart a.s.
Een Yin Flow les heeft een rustig tempo waarin Yin Yoga stretches worden afgewisseld met versterkende, revitaliserende en meer actieve yogahoudingen. 

Workshop De 7 chakra’s

Zaterdag 26 maart a.s.
Tijdens deze workshop maak je een reis langs de 7 chakra’s. De chakra’s (Sanskriet voor ‘wiel’) kun je vergelijken met een soort energiebronnen. Bij iedere chakra horen andere klanken, kleuren, emoties, yoga houdingen etc. 

Yin XL Rust & Ruimte

Zondag 27 maart a.s.
Tijdens deze heerlijke, extra lange yin les gaan we op zoek naar de rust en ruimte in onszelf om goed te voelen wat we de komende tijd nodig hebben. Hierdoor ga je met vernieuwde energie naar huis.

Ervaringen van deelnemers

In de workshops nodigt Monique je liefdevol uit om vooral zelf te ervaren. Ze straalt rust uit en weet deze over te brengen op de deelnemers. Met de dingen die ze zegt raakt ze. 

Jeroen

Fijn om naast mijn vaste les regelmatig een workshop te volgen. Dat zijn momenten dat ik helemaal tot mezelf kom. Iedere keer weer een kadootje..

Annemarie