Workshops & cursussen

Verdiep je yoga practice en/of werk aan je persoonlijke groei
AanmeldenSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag je yoga practice verdiepen of werken aan persoonlijke groei?
Dieper ingaan op een bepaald thema?
Jezelf beter leren kennen en je talenten onderzoeken?
Doe dan eens mee met een workshop of cursus.

Online lessen

Nu we vanwege de lockdown gesloten zijn bieden we online lessen yoga, pilates, meditatie en mindfulness aan. We beschikken over een uitgebreide database met meer dan 60 verschillende lessen. Korte, lange, rustige en pittige lessen. Zo vind je altijd de les die op dit moment bij je past.
.

Workshop Ayurveda

24 februari, 24 maart a.s.
Al eens gehoord van Pitta, Vata en Kapha? Zou je willen weten wat jij bent? Na deze workshop heb je een goede basis over deze drie ayurvedische constitutie types. En je leert welke leefstijl en voeding bij jou passen.
.
. .

Cursus Relaxercise

13 en 20 maart a.s.
Het relaxercise programma is een programma gericht op ontspanning en flexibiliteit. Het kan preventief gebruikt worden voor mensen met een druk bestaan. In de cursus leer je om te gaan met stress en de fysieke en emotionele balans te herstellen. 

Klankhealing

Zondag 21 maart a.s. 
Bij een Klankhealing concert is sprake van een “lig”concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning. 

Pilates bij rugklachten

Nieuwe datum volgt
Diverse studies hebben aangetoond dat Pilatesoefeningen een positieve effect hebben op rugklachten. Tijdens deze les wordt er uitleg gegeven welke oefeningen je kan doen om rugklachten te voorkomen of te verhelpen.
.
.

Drum Cirkel

13 maart, 15 mei a.s.
Gezellig samen muziek maken op Afrikaanse percussie. Opgaan in het ritme. Elkaar en je eigen ritme ontdekken! Met djembé, doun douns (bastrommels die je met stokken bespeeld), krin, kalimba en meer.
.

Happy Full Moon

28 maart a.s.
De tijd van volle maan is een magisch moment. Door je hier bewust van te zijn kun je met behulp van intentie en rituelen je wensen kracht bij zetten, creëren, manifesteren. Een maanritueel helpt om thema’s in jezelf in het licht te brengen. We sluiten de workshop af met een Yoga Nidra oefening.

Dans meditatie

Elke laatste zaterdag vd maand
Volg je voeten, voel je lichaam, wat wil er bij jou in beweging komen? Dans jouw dans! Dansmeditatie werkt vitaliserend en bevrijdend, geeft ontspanning en je wordt er lekker soepel van. De inspirerende muziek neemt je mee naar exotische ritmes en sferen vanuit alle windstreken. 
.

Yoga Nidra

Nieuwe datum volgt
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. 

Yoga Massage Cirkel

Zaterdag 17 april a.s.
Kun je wel wat meer energie gebruiken en ontspanning? Zin in een gezellige middag samen met anderen? Nieuwsgierig hoe je een Thaise yoga massage geeft en naar de vele gezondheidsvoordelen? Welkom bij de Yoga Massage Cirkel!

Ervaringen van deelnemers

In de workshops nodigt Monique je liefdevol uit om vooral zelf te ervaren. Ze straalt rust uit en weet deze over te brengen op de deelnemers. Met de dingen die ze zegt raakt ze. 

Jeroen

Fijn om naast mijn vaste les regelmatig een workshop te volgen. Dat zijn momenten dat ik helemaal tot mezelf kom. Iedere keer weer een kadootje..

Annemarie