Workshops, XL lessen & cursussen

Verdiep je yoga practice en/of werk aan je persoonlijke groei
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hier vind je een overzicht van alle workshops en XL lessen. 

XL les: yogales van 1 1/2 uur rondom een speciaal thema (losse XL les te boeken of met een goud abonnement)
Workshop/cursus: bestaat uit 1 of meerdere dagdelen.

 Ontdek  Yoga

Start datum 4 maart 2023

Start datum  6 mei 2023 

11:30-12:45 uur

Introductie cursus yoga
Zomaar instappen in een yoga les kan een uitdaging zijn. In deze reeks van 4 lessen van 75 min neemt Nanda je stap voor stap mee in de houdingen en series.  Alle lessen die bij Artemis Yoga worden gegeven komen aan bod. Alles wordt goed uitgelegd en de intensiteit wordt rustig opgebouwd. 

Ademwerk & Meditatie

Zondag 5 maart 10:30 uur-12:00 uur

Sheila neemt je mee in een anderhalf durende ademreis. Altijd al de tools willen leren om te beginnen met mediteren met aandacht voor ademhaling? Sta je altijd aan, ervaar je stress, slaap je slecht, pieker je alsmaar, ben je druk druk druk? Ontdek dan hoe je ademhaling je weer in contact laat komen met je lichaam en je weer in balans brengt waardoor je je gezonder en gelukkiger voelt. Kom samen ademen!

Ervaringen van deelnemers

In de workshops nodigt Nanda je liefdevol uit om vooral zelf te ervaren. Ze straalt rust uit en weet deze over te brengen op de deelnemers. Met de dingen die ze zegt raakt ze.”

Jeroen

Ik ben zo blij dat Artemis een onderdeel van mijn leven is geworden.
Zo veel mooie inzichtvolle en inspirerende lessen.

Het is een mooie en warme plek om te komen.

Dorte

Fijne sfeer en een heel gevarieerd aanbod aan lessen. De docenten hebben aandacht voor de cursisten. Ik kijk elke week weer uit naar mijn uurtje op de mat.

Eric

Fijn om naast mijn vaste les regelmatig een workshop te volgen. Dat zijn momenten dat ik helemaal tot mezelf kom. Iedere keer weer een kadootje.

Annemarie

Artemis is een heerlijke plek om te zijn. Het nieuwe pand ziet er fantastisch uit. Hier is echt iets moois gecreëerd met alles in huis om te kunnen ontspannen.

Lotte

Bedankt voor het mogelijk maken van de mooie momenten, om tussen de sleur van het dagelijks leven te kunnen ont-moeten, ont-spannen en de focus bij jezelf brengen. Het is een fijne ondersteuning en ik waardeer enorm hoe jullie het doen!

Freddie

Hier volg ik altijd fijne yogalessen. Persoonlijke aandacht van de yogadocent, ruim lesaanbod met verschillende soorten lessen. En altijd een kopje thee aan het einde van een les. Mooie ruimte ook: twee yogazalen, een coachruimte, kleedruimte en een gezellige huiskamerachtige ‘bar’, uiteraard alleen met theetjes of koffie.

Willemijn

Een mooie plek voor yoga: professioneel, gezellig, veelzijdig.

Madelon