Workshops & cursussen

Verdiep je yoga practice en/of werk aan je persoonlijke groei
AanmeldenSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag je yoga practice verdiepen of werken aan persoonlijke groei?
Dieper ingaan op een bepaald thema?
Jezelf beter leren kennen en je talenten onderzoeken?
Doe dan eens mee met een workshop of cursus.

Introductie cursus Yoga

Start 9 oktober a.s.
Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken?
Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze Introductie cursus iets voor jou!.
.

Cursus Relaxercise

Zaterdag 2 en 9 oktober a.s.
Het Relaxercise programma is gericht op ontspanning en flexibiliteit. Het kan preventief gebruikt worden voor mensen met een druk bestaan. In de cursus leer je om te gaan met stress en de fysieke en emotionele balans te herstellen.

Workshop De 5 Tibetanen

Vrijdag 8 oktober a.s.
Yoga voor een lang en gezond leven.
De 5 Tibetanen zijn oefeningen die je kunt inzetten voor energie en gezondheid. De serie bestaat uit vijf dynamische oefeningen die je uiteindelijk elk 21 keer achter elkaar doet. 

Drum Cirkel

Zaterdag 9 oktober, 6 november a.s.
Gezellig samen muziek maken op Afrikaanse percussie. Opgaan in het ritme. Elkaar en je eigen ritme ontdekken! Met djembé, doun douns (bastrommels die je met stokken bespeeld), krin, kalimba en meer..
.

Workshop Ayurveda

Woensdag 13 oktober a.s.
Deze interactieve workshop zet je aan het denken over wat Ayurveda inhoud. Na deze avond heb je een goed beeld van je eigen constitutie (Pitta, Vata of Kapha) en welke voeding of levensstijl jij kunt inzetten om gezond en in balans te blijven.

Aandacht voor de adem

Zaterdag 16 en 30 oktober a.s.
Tijdens deze workshop gaan we kijken wat er diep binnenin ons lichaam gebeurt. We gaan namelijk aandacht geven aan onze ademhaling. Het geeft ons de kans om het denken meer los te laten en daardoor meer rust te ervaren.

Kleur je karakter

Zondag 24 oktober a.s.
In deze workshop ga je aan de slag met kleur. Je ontdekt wat de verschillende kleuren betekenen, hoe je beïnvloed wordt door kleur en je leert jezelf beter kennen aan de hand van kleuren. Zo ontdek je jouw sterke kanten en waar je leerpunten liggen.
.

Workshop De 7 chakra’s

Zaterdag 13 november a.s.
Tijdens deze workshop maak je een reis langs de 7 chakra’s. De chakra’s (Sanskriet voor ‘wiel’) kun je vergelijken met een soort energiebronnen. Bij iedere chakra horen andere klanken, kleuren, emoties, yoga houdingen etc. 

De kracht van jouw persoonlijkheid

Zondag 14 november a.s.
In deze leuke interactieve workshop maak je kennis met de negen karaktertypes uit het Enneagram, leer je hoe gedrag ontstaat en ervaar je door verschillende werkvormen hoe je de karakters kan herkennen en hoe je er mee om kan gaan. Herken je eigen karakter en dat van anderen.

Dans!

Zaterdag 27 november, 11 december a.s.
Volg je voeten, voel je lichaam, wat wil er bij jou in beweging komen? Dans jouw dans! Dansmeditatie werkt vitaliserend en bevrijdend, geeft ontspanning en je wordt er lekker soepel van. De inspirerende muziek neemt je mee naar exotische ritmes en sferen vanuit alle windstreken.

Yoga Nidra & aroma

5, 24 oktober, 14 november, 3 december
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Het gebruik van pure essentiële olieën zorgt voor een nog diepere ontspanning.

Online lessen

We bieden online lessen yoga, pilates, meditatie en mindfulness aan. We beschikken over een uitgebreide database met meer dan 80 verschillende lessen. Korte, lange, rustige en pittige lessen. Zo vind je altijd de les die op dit moment bij je past.
.

Ervaringen van deelnemers

In de workshops nodigt Monique je liefdevol uit om vooral zelf te ervaren. Ze straalt rust uit en weet deze over te brengen op de deelnemers. Met de dingen die ze zegt raakt ze. 

Jeroen

Fijn om naast mijn vaste les regelmatig een workshop te volgen. Dat zijn momenten dat ik helemaal tot mezelf kom. Iedere keer weer een kadootje..

Annemarie