Workshops & cursussen

Verdiep je yoga practice en/of werk aan je persoonlijke groei
AanmeldenSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag je yoga practice verdiepen of werken aan persoonlijke groei?
Dieper ingaan op een bepaald thema?
Jezelf beter leren kennen en je talenten onderzoeken?
Doe dan eens mee met een workshop of cursus.

Yin Yoga & Balls

Nieuwe datum volgt
Binnen deze lange Yin Yogales komt de Yin Yoga samen met triggerpoint massage. Met hulp van tennisballen geven we een drukmassage op de triggerpoints en samen met aandacht en onze adem binnen de yogahoudingen, kunnen we deze triggerpoints verminderen of verlichten.

TRE Introductie workshop

Zaterdag 28 november a.s.
Wil je eens echte diepe ontspanning ervaren? En wil je graag een simpele maar doeltreffende methode aanleren om stress te verminderen?
Schrijf je dan in voor de TRE introductie workshop!.
.

Yoga & Psoas

Zondag 29 november a.s.
De psoas word in Yogaland wel de Spier van de Ziel genoemd. Het is onze belangrijkste houdingsspier. En over de psoas kun je wel zeggen; onze belangrijkste levenshoudingspier. De psoas is in ons leven verbonden met adem, beweging en emotie.

Yin Yoga XL

Vrijdag 11 december a.s.
Een heerlijke extra lange Yin Yoga les.
Yin Yoga is gericht op het versoepelen en versterken van de gewrichten en bindweefsel. Het is een rustige yoga vorm waarbij de nadruk ligt op loslaten..
.

.

Yoga Nidra

26 november,  17 december a.s.
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. 

Klankhealing

6 en 13 december a.s. 
Bij een Klankhealing concert is sprake van een “lig”concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning. 

Ervaringen van deelnemers

In de workshops nodigt Monique je liefdevol uit om vooral zelf te ervaren. Ze straalt rust uit en weet deze over te brengen op de deelnemers. Met de dingen die ze zegt raakt ze. 

Jeroen

Fijn om naast mijn vaste les regelmatig een workshop te volgen. Dat zijn momenten dat ik helemaal tot mezelf kom. Iedere keer weer een kadootje. 
.

Annemarie