Workshops & cursussen

Verdiep je yoga practice en/of werk aan je persoonlijke groei
AanmeldenSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag je yoga practice verdiepen of werken aan persoonlijke groei?
Dieper ingaan op een bepaald thema?
Jezelf beter leren kennen en je talenten onderzoeken?
Doe dan eens mee met een workshop of cursus.

Zoom & Online lessen

Tijdens de lockdown bieden we online lessen yoga en pilates aan. Er zijn Zoom lessen, die live vanuit de studio gegeven worden. Zo heb je toch contact met de docent en de beleving van een live les. Daarnaast zijn er video lessen. Dit zijn opgenomen lessen die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
.

Detox & Yoga

Zaterdag 16 januari a.s. via Zoom
Tijdens de feestdagen eten we vaak te veel en niet altijd even gezond. Het is goed om je lichaam daarna rust te geven en de kans om zich te ontgiften. In deze workshop leer hoe detox werkt aangevuld met yoga om het ontgiften te ondersteunen.
.

Yin Yoga & Balls

Nieuwe datum volgt
Binnen deze lange Yin Yogales komt de Yin Yoga samen met triggerpoint massage door gebruik van tennisballen. Met hulp van de tennisballen geven we een drukmassage op deze triggerpoints en samen met aandacht en onze adem binnen de yogahoudingen, kunnen we deze triggerpoints verminderen of verlichten. .

Goddess of India

Nieuwe datum volgt
In deze les maak je kennis met drie Godinnen uit de geschiedenis van India. De kracht van iedere Godin koppelen we aan een mudra-meditatie en een flow van beweging. Leer over de geschiedenis van de drie Godinnen uit India en beweeg mee in een flow op hun krachten.

Klankhealing

Zondag 21 februari a.s. 
Bij een Klankhealing concert is sprake van een “lig”concert; je ondergaat de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Er wordt gebruik gemaakt van etnische instrumenten van over de gehele wereld. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengen de klanken je in totale ontspanning. 

Workshop Ayurveda

24 februari, 24 maart a.s.
Al eens gehoord van Pitta, Vata en Kapha? Zou je willen weten wat jij bent? Na deze workshop heb je een goede basis over deze drie ayurvedische constitutie types. En je leert welke leefstijl en voeding bij jou passen.
. .

Yin Yang XL

Nieuwe datum volgt
Een heerlijke extra lange yoga les waarin yin en yang in balans worden gebracht. In deze les combineren we krachtige en dynamische houdingen (yang) met de verstilde, statische yin houdingen die we lang aanhouden. 
.

Tao Energy Movements

Nieuwe datum volgt
In deze workshop koppelen we meditatie en adem aan een flow van beweging, ‘Tao Energy Movements’. Jouw lichaam geeft je informatie die leidt naar transformatie.

.

Pilates bij rugklachten

Vrijdag 12 februari a.s.
Diverse studies hebben aangetoond dat Pilatesoefeningen een positieve effect hebben op rugklachten. Tijdens deze les wordt er uitleg gegeven welke oefeningen je kan doen om rugklachten te voorkomen of te verhelpen.
.

Workshop Happy Valentine

Zondag 14 februari a.s.
Valentijnsdag, de dag van de Liefde. Een mooie dag om jezelf rust, zorg en aandacht te schenken. In deze workshop gaan we oefeningen doen om ons lichaam te bevrijden van spanning, het hart te openen en de energie te laten stromen.
. 

Yoga & Kracht

Zondag 7 maart a.s.
Een binnen- en een buiten les, op blote voeten en op loopschoenen. In deze lange les gaat het over kracht. Kracht op en buiten de mat, kracht die je meeneemt in je dagelijks leven. Fysieke kracht, mentale kracht, ademkracht, veerkracht bijvoorbeeld in je loopbeweging.

Cursus Relaxercise

13 en 20 maart a.s.
Het relaxercise programma is een programma gericht op ontspanning en flexibiliteit. Het kan preventief gebruikt worden voor mensen met een druk bestaan. In de cursus leer je om te gaan met stress en de fysieke en emotionele balans te herstellen. 

Happy Full Moon

26 februari, 28 maart a.s.
De tijd van volle maan is een magisch moment. Door je hier bewust van te zijn kun je met behulp van intentie en rituelen je wensen kracht bij zetten, creëren, manifesteren. Een maanritueel helpt om thema’s in jezelf in het licht te brengen. We sluiten de workshop af met een Yoga Nidra oefening.

Drum Cirkel

13 maart, 15 mei a.s.
Gezellig samen muziek maken op Afrikaanse percussie. Opgaan in het ritme. Elkaar en je eigen ritme ontdekken! Met djembé, doun douns (bastrommels die je met stokken bespeeld), krin, kalimba en meer.

Yoga Nidra

Nieuwe datum volgt
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. 

Dans meditatie

Elke laatste zaterdag vd maand
Volg je voeten, voel je lichaam, wat wil er bij jou in beweging komen? Dans jouw dans! Dansmeditatie werkt vitaliserend en bevrijdend, geeft ontspanning en je wordt er lekker soepel van. De inspirerende muziek neemt je mee naar exotische ritmes en sferen vanuit alle windstreken. 

Yoga Massage Cirkel

Zaterdag 17 april a.s.
Kun je wel wat meer energie gebruiken en ontspanning? Zin in een gezellige middag samen met anderen? Nieuwsgierig hoe je een Thaise yoga massage geeft en naar de vele gezondheidsvoordelen? Welkom bij de Yoga Massage Cirkel!

Ervaringen van deelnemers

In de workshops nodigt Monique je liefdevol uit om vooral zelf te ervaren. Ze straalt rust uit en weet deze over te brengen op de deelnemers. Met de dingen die ze zegt raakt ze. 

Jeroen

Fijn om naast mijn vaste les regelmatig een workshop te volgen. Dat zijn momenten dat ik helemaal tot mezelf kom. Iedere keer weer een kadootje. 
.

Annemarie