Workshops, XL lessen & cursussen

Verdiep je yoga practice en/of werk aan je persoonlijke groei
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hier vind je een overzicht van alle workshops en XL lessen. 

XL les: yogales van 1 1/2 uur rondom een speciaal thema (los te boeken of met abonnement/strippenkaart)
Workshop/cursus: bestaat uit 1 of meerdere dagdelen.

Yoga in de zomer

4 juli tot 22 augustus a.s.
Wij zijn de hele zomer open. Voor iedereen die niet op vakantie gaat en yoga geen dag wil missen. Voor iedereen die yoga eens wil uitproberen en voor iedereen die de zomer in (de buurt van) IJsselstein doorbrengt.
Van 4 juli tot 22 augustus a.s. speciaal zomerrooster.

Introductie cursus Yoga

Start zaterdag 10 september a.s.
Heb jij geen of weinig yoga-ervaring en wil je graag kennismaken?
Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en ontdekken welke yogavorm bij je past? Dan is onze Introductie cursus iets voor jou!.
.

Yin Yoga XL Nazomer

Zondag 18 september a.s.
Tijdens deze les gaan we naar de overgangsfase van de herfst. Het seizoen nazomer hoort bij het element aarde. Door deze Yin Yoga les te volgen, voel je het comfort, de ondersteuning en stabiliteit, die dit element je kan geven. 

Ontdek de Power van Yoga

Nieuwe datum volgt
Introductie cursus Poweryoga.
Zomaar instappen in een Poweryoga les kan een uitdaging zijn. In deze lessen neemt Martine je stap voor stap mee in de houdingen en series. Alles wordt goed uitgelegd en de intensiteit wordt rustig opgebouwd.

Slank & fit met Yoga

Start wanneer jij wilt
6-weeks programma waarin je ontdekt hoe je gezonde keuzes maakt op het gebied van beweging, voeding en ontspanning. Je gaat leren oude gewoontes los te laten, bewuste en gezonde keuzes te maken en zelfvertrouwen op te bouwen.

Yoga Nidra

Nieuwe data volgen
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen.

Personal Retreat

Tijdens een retreat neem je letterlijk even afstand van je dagelijkse leven en richt je alle aandacht op jezelf. Door helemaal los te komen van de thuis situatie kunnen veranderingsprocessen dieper inwerken en kom je in korte tijd tot meer ontspanning en resultaat.

In een week Personal Retreat werken we één op één aan jouw doelen en wensen. 

Ervaringen van deelnemers

In de workshops nodigt Monique je liefdevol uit om vooral zelf te ervaren. Ze straalt rust uit en weet deze over te brengen op de deelnemers. Met de dingen die ze zegt raakt ze.”

Jeroen

Ik ben zo blij dat Artemis een onderdeel van mijn leven is geworden.
Zo veel mooie inzichtvolle en inspirerende lessen.

Het is een mooie en warme plek om te komen.

Dorte

Fijne sfeer en een heel gevarieerd aanbod aan lessen. De docenten hebben aandacht voor de cursisten. Ik kijk elke week weer uit naar mijn uurtje op de mat.

Eric

Fijn om naast mijn vaste les regelmatig een workshop te volgen. Dat zijn momenten dat ik helemaal tot mezelf kom. Iedere keer weer een kadootje.

Annemarie

Artemis is een heerlijke plek om te zijn. Het nieuwe pand ziet er fantastisch uit. Hier is echt iets moois gecreëerd met alles in huis om te kunnen ontspannen.

Lotte

Bedankt voor het mogelijk maken van de mooie momenten, om tussen de sleur van het dagelijks leven te kunnen ont-moeten, ont-spannen en de focus bij jezelf brengen. Het is een fijne ondersteuning en ik waardeer enorm hoe jullie het doen!

Freddie

Hier volg ik altijd fijne yogalessen. Persoonlijke aandacht van de yogadocent, ruim lesaanbod met verschillende soorten lessen. En altijd een kopje thee aan het einde van een les. Mooie ruimte ook: twee yogazalen, een coachruimte, kleedruimte en een gezellige huiskamerachtige ‘bar’, uiteraard alleen met theetjes of koffie.

Willemijn

Een mooie plek voor yoga: professioneel, gezellig, veelzijdig.

Madelon