Coaching Mindfulness &Yoga

Neem contact opNaar het team

Het begeleiden van mensen naar een meer ontspannen en authentieke versie van zichzelf is één van mijn talenten. Om dit bij mezelf verder te ontwikkelen volgde ik een coach opleiding, Mindfulness door Yin Yoga bij BalanSante.

Ik heb zelf ervaren hoe coaching helpt, toen ik door  een moeilijke periodes ging. Zonder de kennis die ik in de loop van de jaren vergaarde en de steun van familie, vrienden en mijn coach was ik waarschijnlijk niet zo goed hersteld. Yoga heeft me geholpen om weer in contact te komen met mijn lichaam, mijn geest en mijn gevoel.
Natuurlijk ben ik niet de enige die tegen moeilijkheden in het leven aanloopt. We krijgen allemaal ons portie. Graag zet ik mijn talenten in om jou door zo’n periode heen te coachen.

Als coach en als yogadocent help ik jou te ontdekken wie jij in essentie bent. Zodat je voluit kunt gaan leven vanuit je hart. Ik zet je (soms letterlijk) in beweging of breng je juist tot stilstand. Ik help je contact te maken met je gevoel en je lichaam en de reis te maken van je hoofd naar je hart.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan eens contact met me op.

Liefs Nanda