Maak kennis met Monique de Boer

Neem contact opNaar het team

Het begeleiden van mensen naar een meer ontspannen en authentieke versie van zichzelf is één van mijn talenten. Om dit bij mezelf verder te ontwikkelen volgde ik een aantal coach opleidingen.

Ik heb zelf ervaren hoe coaching helpt, toen ik vanwege gezondheidsproblemen door moeilijke periodes ging. Zonder de kennis die ik in de loop van de jaren vergaarde en de steun van collega-coaches was ik waarschijnlijk niet zo goed hersteld.
Natuurlijk ben ik niet de enige die tegen moeilijkheden in het leven aanloopt. We krijgen allemaal ons portie. Graag zet ik mijn talenten in om jou door zo’n periode heen te coachen.

Als coach/trainer en als yogadocent help ik jou te ontdekken wie jij in essentie bent. Zodat je voluit kunt gaan leven vanuit je hart. Ik zet je (soms letterlijk) in beweging of breng je juist tot stilstand. Ik help je contact te maken met je gevoel en je lichaam en de reis te maken van je hoofd naar je hart.
Ik put daarbij uit een rijke toolbox aan coachingstechnieken. Mijn jarenlange ervaring als ondernemer neem ik hierin zo nodig natuurlijk ook mee. 

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan eens contact met me op.

Monique de Boer

Monique de Boer

Monique de Boer

Monique is life-coach en EIK-therapeut.  Aan het Enneagramcollege volgde ze de opleidingen EIK (Enneagram Integratiekunde), Energetic Psychology en Enneagram Kinder- en Gezinscoach.

Verder heeft zij diverse trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van coaching, chakrapsychologie, spirituele- en intuïtieve ontwikkeling en healing. Ze is internationaal gecertificeerd Psych-K Facilitator en Soul Body Fusion Healing Practitioner. In maart 2020 rondde Monique de bijscholing Chakra Dance Teacher af.

Behalve coach is Monique ook yoga- en meditatie docent.  Ze volgde de beroepsopleiding Yoga, Meditatie en Oosterse Psychologie. Met als specialisaties Chakra Psychologie en Meditatie. In 2001 richtte Monique Artemis Yogacentrum op. Van 2006 t/m 2017 organiseerde ze met Artemis Body & Mind Reizen yoga- en coachreizen naar Turkije en Griekenland.

Wat anderen zeggen over Monique

Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt. 
.
.
.
.

Elisa

Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. 
De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis.
Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres.

Yvette

In de workshops nodigt Monique je liefdevol uit om vooral zelf te ervaren. Ze straalt rust uit en weet deze over te brengen op de deelnemers. Met de dingen die ze zegt raakt ze. 
.
.
.
.
.
.
.

Jeroen

Extra informatie:

Aangesloten bij CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)
Registratienummer: CL1508-05-09-18

Aangesloten bij GAT (Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten)

Lid van PEP (Platform Enneagram Professionals)