Maak kennis met het team van Artemis

Centrum voor body & mind
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nanda van den Brug

Ik ben Nanda-Marai van den Brug. Ik woon in IJsselstein samen met mijn 3 kinderen en hondje Ted, die jullie ongetwijfeld bij Artemis yoga tegen gaan komen. Sinds 1 oktober 2022 ben ik de eigenaresse van Artemis Yoga. Yoga is mijn passie. Ik ben Yin en Yang yoga docent en daarnaast Mindfulness coach.
Ik geeft Poweryoga, Yogilates, Vinyasa Flow, Easy Flow, personal yoga, Yin Yoga, Yin Nidra en Meditatie lessen. Tot snel bij Artemis Yoga.

Lees meer...

Ook voor privé yoga kun je een afspraak bij me maken.

Mark Snoeij

Mark is yogadocent. Een aantal jaar geleden kwam Mark in aanmerking met yoga en ontdekte de positieve effecten ervan. Een krachtiger lijf, meer flexibiliteit een rustigere mind en meer focus en besloot om dit door te willen geven. Inmiddels heeft dit zich vorm gegeven in een way of life. Mark geeft bij Artemis Yoga lessen Hatha Yoga en Vinyasa Yoga. Naast yoga geniet Mark van de elementen tijdens kitesurfen en is hij een echt buitenmens.

Lees meer...

Sinds ik mijn eerste yoga les nam een aantal jaren geleden en de positieve fysieke voordelen ervan begon te ontdekken zoals meer kracht & flexibiliteit, is mijn yoga pad zich steeds meer gaan vormen.

Na het volgen van verschillende lessen en vormen van yoga, realiseerde ik mij dat ik een kalme mind kreeg met meer focus en een hogere mate van bewustwording. Het is een way of life geworden.

Ik heb een 200-uur Hatha opleiding afgerond en een 50-uur Vinyasa opleiding. Daarnaast ben ik een echt buitenmens en naast yoga geniet ik graag van de elementen tijdens het kitesurfen. Tijdens mijn lessen deel ik graag mijn kennis en enthousiasme over yoga!

Iris Kuipers

Iris is yogadocent en masseur. Ze woont in Vianen en is moeder van twee kinderen. Zij geeft bij Artemis Yoga zwangerschapsyoga, Yin Yoga, Easy Flow Yoga, Hatha Yoga en Vinyasa Flow. Daarnaast geeft ze ontspanningsmassage.

Lees meer...

“Mijn missie is om meer mensen te laten beseffen dat welke vorm van yoga dan ook je dichter bij jezelf kan brengen. Wanneer ik op de mat sta besef ik dat yoga een spiegel is.
Wanneer je over je grenzen gaat op de mat, doe je dit ook vaak in het dagelijks leven. Maar wanneer je lief en zacht voor jezelf kan zijn tijdens de houdingen, leer je dit thuis of in je werk ook steeds vaker. Yoga gaat niet alleen om de houdingen, yoga gaat om de bewustwording van wie jij bent als persoon.
Ik groei door yoga op fysiek en mentaal vlak en wil jou dit ontzettend graag laten ervaren. Of je nu net begint of al een geoefende yogi bent, behoefte hebt aan rust, flow, actie of meditatie: kom eens langs in één van mijn lessen!

Manou

Manou is yogadocent. Ze woont in IJsselstein en is moeder van een zoontje. Na verschillende yogavormen te hebben uitgeprobeerd werd ze uiteindelijk verliefd op Ashtanga Yoga. De magie van de dynamische bewegingen, de bewustwording van je lichaam en de verbinding met de ademhaling en geest. Manou is een echte power vrouw. Ze geeft bij Artemis Yoga de Flow Yoga, de Power Yoga en Ashtanga lessen.

Lees meer...

Ashtanga is een dynamische, actieve en krachtige vorm van yoga bestaande uit een vaste serie yogahoudingen. Door het koppelen van de Ujjayi ademhaling ontstaat meditatie in beweging. In een Ashtanga les leer je het eerste deel van de Primary series van Ashtanga bestaande uit zonnegroeten, staande, zittende en afsluitende houdingen. De lessen Flow Yoga en Power Yoga die ik geef hebben een Ashtanga  gevoel.

Ik heb een 200-uur Ashtanga opleiding afgerond

 

Maja

Maja is Vinyasa yogadocent.  Daarnaast is ze psycholoog. Een aantal jaar geleden kwam Maja in aanmerking met Vinyasa yoga. Deze stijl waarbij dynamische bewegingen met krachtige poses vloeiend in elkaar overlopen is haar op het lijf geschreven. In haar les is er altijd ruimte voor meditatie, lichaamsbewustzijn en mildheid. Hiernaast verbindt Maja graag welzijnsthema’s, geinspireerd op haar psychologie achtergrond, aan haar lessen.

Lees meer...

 

Ik geniet van de flow van Vinyasa. Door mijn psychologische achtergrond breng ik mijn kennis mee om mensen op de mat niet alleen fysiek maar juist ook mentaal te kunnen begeleiden. 

ik heb een 200-uur  Vinyasa opleiding afgerond. 

Jij?

Ben jij yogadocent, coach, masseur of iets yoga gerelateerd wat bij Artemis Yoga past? Kijk bij vacatures en wie weet komt jouw foto hier.

Lees meer...

Kijk bij vacatures

Wil jij graag deel uit maken van ons team?

Ben jij yogadocent, trainer en/of coach en lijkt het je leuk je talenten in te zetten voor Artemis?
Neem dan eens contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat anderen zeggen over Artemis

Ik ben zo blij dat Artemis een onderdeel van mijn leven is geworden.
Zo veel mooie inzichtvolle en inspirerende lessen.

Het is een mooie en warme plek om te komen.

Dorte

Fijne sfeer en een heel gevarieerd aanbod aan lessen. De docenten hebben aandacht voor de cursisten. Ik kijk elke week weer uit naar mijn uurtje op de mat.

Eric

Artemis is een heerlijke plek om te zijn. Het nieuwe pand ziet er fantastisch uit. Hier is echt iets moois gecreëerd met alles in huis om te kunnen ontspannen.

Lotte

Bedankt voor het mogelijk maken van de mooie momenten, om tussen de sleur van het dagelijks leven te kunnen ont-moeten, ont-spannen en de focus bij jezelf brengen. Het is een fijne ondersteuning en ik waardeer enorm hoe jullie het doen!

Freddie

Hier volg ik altijd fijne yogalessen. Persoonlijke aandacht van de yogadocent, ruim lesaanbod met verschillende soorten lessen. En altijd een kopje thee aan het einde van een les. Mooie ruimte ook: twee yogazalen, een coachruimte, kleedruimte en een gezellige huiskamerachtige ‘bar’, uiteraard alleen met theetjes of koffie.

Willemijn

Een mooie plek voor yoga: professioneel, gezellig, veelzijdig.

Madelon