Maak kennis met het team van Artemis

Centrum voor body & mind
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nanda van den Brug

Ik ben Nanda-Marai van den Brug. Ik woon in IJsselstein samen met mijn 3 kinderen en hondje Ted, die jullie ongetwijfeld bij Artemis yoga tegen gaan komen. Sinds 1 oktober 2022 ben ik de eigenaresse van Artemis Yoga. Yoga is mijn passie. Ik ben Yin en Yang yoga docent en daarnaast Mindfulness coach.
Ik geeft Poweryoga, Yogilates, Vinyasa Flow, Easy Flow, personal yoga, Yin Yoga, Yin Nidra en Meditatie lessen. Tot snel bij Artemis Yoga.

Lees meer...

Ook voor privé yoga kun je een afspraak bij me maken.

Mark Snoeij

Mark is yogadocent. Een aantal jaar geleden kwam Mark in aanmerking met yoga en ontdekte de positieve effecten ervan. Een krachtiger lijf, meer flexibiliteit een rustigere mind en meer focus en besloot om dit door te willen geven. Inmiddels heeft dit zich vorm gegeven in een way of life. Mark geeft bij Artemis Yoga lessen Hatha Yoga en Vinyasa Yoga. Naast yoga geniet Mark van de elementen tijdens kitesurfen en is hij een echt buitenmens.

Lees meer...

Sinds ik mijn eerste yoga les nam een aantal jaren geleden en de positieve fysieke voordelen ervan begon te ontdekken zoals meer kracht & flexibiliteit, is mijn yoga pad zich steeds meer gaan vormen.

Na het volgen van verschillende lessen en vormen van yoga, realiseerde ik mij dat ik een kalme mind kreeg met meer focus en een hogere mate van bewustwording. Het is een way of life geworden.

Ik heb een 200-uur Hatha opleiding afgerond en een 50-uur Vinyasa opleiding. Daarnaast ben ik een echt buitenmens en naast yoga geniet ik graag van de elementen tijdens het kitesurfen. Tijdens mijn lessen deel ik graag mijn kennis en enthousiasme over yoga!

Iris Kuipers

Iris is yogadocent en masseur. Ze woont in Vianen en is moeder van twee kinderen. Zij geeft bij Artemis Yoga zwangerschapsyoga, Yin Yoga, Easy Flow Yoga, Hatha Yoga en Vinyasa Flow. Daarnaast geeft ze ontspanningsmassage.

Lees meer...

“Mijn missie is om meer mensen te laten beseffen dat welke vorm van yoga dan ook je dichter bij jezelf kan brengen. Wanneer ik op de mat sta besef ik dat yoga een spiegel is.
Wanneer je over je grenzen gaat op de mat, doe je dit ook vaak in het dagelijks leven. Maar wanneer je lief en zacht voor jezelf kan zijn tijdens de houdingen, leer je dit thuis of in je werk ook steeds vaker. Yoga gaat niet alleen om de houdingen, yoga gaat om de bewustwording van wie jij bent als persoon.
Ik groei door yoga op fysiek en mentaal vlak en wil jou dit ontzettend graag laten ervaren. Of je nu net begint of al een geoefende yogi bent, behoefte hebt aan rust, flow, actie of meditatie: kom eens langs in één van mijn lessen!

Manou

Manou is yogadocent. Ze woont in IJsselstein en is moeder van een zoontje. Na verschillende yogavormen te hebben uitgeprobeerd werd ze uiteindelijk verliefd op Ashtanga Yoga. De magie van de dynamische bewegingen, de bewustwording van je lichaam en de verbinding met de ademhaling en geest. Manou is een echte power vrouw. Ze geeft bij Artemis Yoga de Flow Yoga, de Power Yoga en Ashtanga lessen.

Lees meer...

Ashtanga is een dynamische, actieve en krachtige vorm van yoga bestaande uit een vaste serie yogahoudingen. Door het koppelen van de Ujjayi ademhaling ontstaat meditatie in beweging. In een Ashtanga les leer je het eerste deel van de Primary series van Ashtanga bestaande uit zonnegroeten, staande, zittende en afsluitende houdingen. De lessen Flow Yoga en Power Yoga die ik geef hebben een Ashtanga  gevoel.

Ik heb een 200-uur Ashtanga opleiding afgerond

 

Maja

Maja is Vinyasa yogadocent.  Daarnaast is ze psycholoog. Een aantal jaar geleden kwam Maja in aanmerking met Vinyasa yoga. Deze stijl waarbij dynamische bewegingen met krachtige poses vloeiend in elkaar overlopen is haar op het lijf geschreven. In haar les is er altijd ruimte voor meditatie, lichaamsbewustzijn en mildheid. Hiernaast verbindt Maja graag welzijnsthema’s, geinspireerd op haar psychologie achtergrond, aan haar lessen.

Lees meer...

 

Ik geniet van de flow van Vinyasa. Door mijn psychologische achtergrond breng ik mijn kennis mee om mensen op de mat niet alleen fysiek maar juist ook mentaal te kunnen begeleiden. 

ik heb een 200-uur  Vinyasa opleiding afgerond. 

Mirjam

Mirjam geeft regelmatig de Hatha les op dinsdagavond en de Vinyasa op zondagochtend. Jaren geleden zette Mirjam een online lesje yoga aan, gewoon om iets nieuws te proberen. Dat die ene les zo’n inpact zou hebben had ze niet verwacht. Sinds die ene dag speelt yoga een enorme rol in haar leven. Als Mirjam niet op de mat staat, staat ze vooe de klas, groep 7 en 8.  Haar eerste yoga liefde is Vinyasa. Het bewegen op het ritme, het flowen komt heerlijk terug in haar lessen.

Lees meer...

Mijn naan is Mirjam en ik geef Hatha en Vinyasa lessen.”Yoga is the couterpose for live” zei mijn yogadocent altijd en gelijk heeft ze. Yoga houd  me zowel fysiek als mentaal fit en flexibel. Het brengt de rust en de zelfliefde die zo nodig is in onze drukke maatschappij.  Door yoga heb ik geleerd hoe ik de wervelwind in mijn hoofd kan laten kalmeren, hoe ik grenzen verken en mag respecteren  en ook mag  verleggen . Yoga heeft mij zelfacceptatie en zelfliefde geleerd, mooie waardevolle lessen voor op en buien de mat. Graag deel ik mijn liefde voor yoga met jou, graag tot op de mat bij Artemis Yoga.

Marivel

Marivel is sinds 2008 actief in yoga.
Haar eerste contact met yogahoudingen gebeurde tijdens een Body Balanceles bij een sportschool.
Ze is sinds 2009 Body Balance instructeur en in de loop der jaren is haar passie voor Yoga zo groot geworden dat ze zich ging verdiepen in de klassieke yoga.
Ze heeft diverse yogaopleidingen gevolgd waar ze haar diploma’s heeft behaald in Klassieke Yoga (3 jarige opleiding), Sivananda Yoga (200 uur) en Hatha Raja Yoga (500uur).
Ze geeft les in Hatha Yoga, Easy Flow, Vinyasa Flow, Body Balance en ook Pilates.

Daarnaast blijft ze verbonden met de Yoga traditie uit de Himalayas door reizen naar India en via regelmatige lezingen, workshops en cursussen van het Himalayan Institute, en begeleding van Swami Ma Tripurashakti Bharati.

Lees meer...

Yoga is mijn passie en mijn levens filosofie!

Yoga was mijn redding na een burn out en een postnatale depressie. Ik heb het ‘per ongeluk’ ontdekt bij een sportschool, toen beweging mijn therapie was. Yoga doen was zo helend en verrijkend dat ik het sinds dien een essentieel deel van mijn leven heb gemaakt.

Meer dan rust, lenigheid en lichaamskracht, heb ik in yoga ontdekt hoeveel prachtige fysieke en mentale instrumenten het ons geeft om ons te leren focusen, om onszelf te doorgronden, te leren kennen en ontwikkelen, maar ook om te ontdekken dat de grenzen van wie we denken te zijn maar een dun lijntje is van onze verbondenheid met alles, met het leven zelf.
Yoga is een levenspad op zich, maar we kunnen stukjes uit de leringen plukken om ons leven te verrijken.
De diepte en wijsheid van de yogaleringen van de Masters uit de Himalaya tradities probeer ik als kleine druppeltjes mee te geven in mijn lessen. Als ze je aanspreken, zijn ze voor jou bedoeld om ze te gebruiken, om er mee te spelen en eigen te maken.

Wil jij graag deel uit maken van ons team?

Ben jij yogadocent, trainer en/of coach en lijkt het je leuk je talenten in te zetten voor Artemis?
Neem dan eens contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat anderen zeggen over Artemis

Ik ben zo blij dat Artemis een onderdeel van mijn leven is geworden.
Zo veel mooie inzichtvolle en inspirerende lessen.

Het is een mooie en warme plek om te komen.

Dorte

Fijne sfeer en een heel gevarieerd aanbod aan lessen. De docenten hebben aandacht voor de cursisten. Ik kijk elke week weer uit naar mijn uurtje op de mat.

Eric

Artemis is een heerlijke plek om te zijn. Het nieuwe pand ziet er fantastisch uit. Hier is echt iets moois gecreëerd met alles in huis om te kunnen ontspannen.

Lotte

Bedankt voor het mogelijk maken van de mooie momenten, om tussen de sleur van het dagelijks leven te kunnen ont-moeten, ont-spannen en de focus bij jezelf brengen. Het is een fijne ondersteuning en ik waardeer enorm hoe jullie het doen!

Freddie

Hier volg ik altijd fijne yogalessen. Persoonlijke aandacht van de yogadocent, ruim lesaanbod met verschillende soorten lessen. En altijd een kopje thee aan het einde van een les. Mooie ruimte ook: twee yogazalen, een coachruimte, kleedruimte en een gezellige huiskamerachtige ‘bar’, uiteraard alleen met theetjes of koffie.

Willemijn

Een mooie plek voor yoga: professioneel, gezellig, veelzijdig.

Madelon