Coaching

Mentaal en fysiek in balans
Maak een afspraak
Yoga en meditatie

Life coaching

Coaching helpt jou inzicht te krijgen in wat jou drijft.
Waarom doe je wat je doet? Wat zijn je motivaties en onderliggende overtuigingen om te handelen zoals je handelt? Als duidelijk is wat jouw talenten en kwaliteiten zijn en waar je valkuilen liggen, kun je van daaruit werken aan het oplossen van jouw probleem.

Life-coaching kan worden ingezet bij het omgaan met veranderingen in je leven. Bij herstel van een burn-out of ziekte en bij problemen in je relatie of werk. 

Voedingscoaching

Of je nu wilt afvallen, aankomen, je fitter, sterker en energieker wilt voelen of hulp wilt bij het maken van gezonde en voedzame keuzes, voedingscoaching kan jou helpen met alle vraagstukken op het gebied van voeding.

Samen met de coach werk je aan nieuwe gewoontes, patronen en mindset en ga je voor een duurzame gedragsverandering. 

Yoga bij Artemis
Yoga

Yoga coaching

Yoga coaching is iets voor jou als behoefte hebt aan een yogales die op jouw persoonlijke wensen is afgestemd. Bijvoorbeeld omdat je fysieke klachten hebt of graag meer in verbinding met jezelf wilt komen. 

Ook als je je afvraagt welke vorm van yoga op dit moment het beste bij je past of als je eenmalig een les wilt waarin gekeken wordt hoe je bepaalde oefeningen op je eigen manier kunt uitvoeren kan Yoga coaching je op weg helpen.